לאאאא אני לא נגמל

לאאאא אני לא נגמל

היום כך ישבתי והרהרתי לעצמי, מתי כתבתי פעם אחרונה הודעה לפורום? (לא כלבים) מתי פעם אחרונה ישבתי עם החבריא בצ`ט וניהלנו איזה דיון ענייני? מתי פעם אחרונה בכלל נכנסתי לצ`אט ליותר מחמש דקות? ושיא השפל היה כשמישהו שאני לא אנקוב בשמו פנה אליי בחיוך ואמר לי: אה גם אתה נגמל?! בהצלחה לך. (כאן מגיע תיאור מסע הגמילה, ההתמכרות, היאוש, השבירה, והחזרה לחיים הטובים. שאני אחסוך ממכם) התנערתי כל כולי, אני נגמל?!?!?! לא בשום פנים ואופן זה כבר פסה זה לא מקורי זה לא בקיצור זה פשוט לא אני לא אגמל אני למשל אכריז על שביתה על סכסוך אבל גמילה? בחיים לא.

שיינדי

New member
גם אני לא נגמלת !!

בס``ד שלום חברים !! זה שקצת לא הייתי כאן,וזה שפעם אני!! הייתי במקום הראשון במס` הודעות, וזה שהייתי ישנה על המקלדת מרוב ציטוט, שום נתון לא מצדיק את העובדה שאנחנו צריכים גמילה,זה הפאן של החיים,זה מן דמיון כזה טוב שצועק לא לצאת משם,וזהו. אני רוצה להגיד לכם שהיה לי טיול משגע אבל אין כמו הארץ אין כמו הבית, והכי נורא זה לחזור לשגרה הבנאלית. אנשים שיהיה לנו כל טוב ומצפה לראות את כל היפים הרדומים מתעוררים למראה שמה של שיין על המסך.. ביי אוהבת.. שיין

ST

New member
שיינדי!

מה נשמע? התגעגענו... (לפחות אני...) איך היה? אין לך חוויות לספר? ואם כבר חזרת - איפה את ב-ICQ? אפילו לא ידעתי שחזרת... אסתי.

למעלה