לאאאאא

לאאאאא

להיתקרב לארט סטודיו מחירים טובים... יחס חרא ... נניח ותקנו משם משהו והוא יתקלקל. או שהוא לא מה שחשבתם.הכסף שתוציאו על הריצות .והנסיעות. או המישלוח . כבר עדיף ליקנות מכל חנות והיחס.. בכל מצב אתם תיצאו בוכים .לא משנה החליפו לכם. או לא . כל זה אחרי ששלמתם . לפני. גם לא תקבלו יחס מאיר פנים .. אבל ניסבל .. הם פשוט מתייחסים כמו רובוטים.ועוד בהתחשב בעובדה שאתה לא קונה סטוק. בקיצור שומר נפשו ירחק .

ברוך הבא../images/Emo24.gif

הודעה מהסוג הזה דווקא עושה לי חשק כן להתקרב לשם. מישו שנכנס לפורום ותוקף בהודעתו הראשונה חנות, זה עושה רושם של נקמנות גרידא. פרסמת את ההודעה בעוד פורומים? פגעו בך שם באופן אישי? מה קנית שם?

תיכנס לפורום מתופפים

אם לא תיקרא איך תדע אני פשוט לא רוצה שידפקו גם אותך אם אתה מאלה שלא אוהבים להידפק

ארט סטודיו ../images/Emo99.gif

לפני כשנתיים ליויתי את אחי המתופף לחנות הנ"ל הממוקמת אם אינני טועה ברעננה. בקצרה אומר - סט שעלה במרום 9000 ש"ח הבאנו אצלו ב4000. תאמינו או לא. מערכת פרמייר ארטיסט מייפל. חדשה בקרטונים. אתם מדברים על יחס? אני לא הולך להתחתן איתו. יש לכם רווח בקניה משם? לכו לקנות. אין רווח - צאו משם. לא לשכוח את המוכרים האחרים עם היחס הטוב כביכול כשהתשלום שהם דורשים אחרי היחס הטוב מזיל דמעה. בקיצור. בקניה חייבים להיות אינטרסנטים קמעא. יש רווח - קונים גם אם המוכר מקלל. אין רווח - שיברך עד מחר.

זה גם מה שאני עשיתי

קודם כל ממליץ לך להיכנס לפורום מתופפים 2. זה גם מה שאני תמיד אומר וגם עושה כמוך .. זה כשהכל בסדר אבל כשמתחילות הבעיות ולא חסר בעיות תאמין לי אבל תאמין לי שאתה תעדיף לשלם יותר בכל אופן הפניה היא לאנשים שמוצאים ממיטב כספם כמה אלפים. לא הרבה רק כמה . וכן אכפת להם מהיחס שעל כל צרה שלא תבוא יש לך תמיד למי ולאן ליפנות מה גם לפחות יחס בסיסי . לא חתונה . יחס של מוכר -קונה

בנתיים ר' גבר

עשית להם פרסומת ור' אליסף הולך לקנות מהם מיקרופון אלחוטי
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1433&msgid=101678500

avi0108

New member
צודק בקשר לארט סטודיו - אני לא מתקרב

הבעיה היא היחס של ארתור, יש שם דווקא בחור מאוד נחמד קוראים לו דימה שנותן יחס מעולה אבל ארתור נותן חרא של הרגשה בקניה. לא קשור לנקמנות

למעלה