עכשיו נגמרה הסדרה גם בסטאר וורלד עד עכשיו עוד חייתי על השידורים החוזרים שם אבל עכשיו מה אני יעשה בלי מלאך שחור מה???????? למה פוקס הסתומים האלה גמרו את הסדרה אחרי שתי עונות?????????...
היה רשום בלוח שידורים שדארק יהיה ב-6 וחצי ובסוף התחיל באיזה 7. בגלל שזה הפרק האחרון שהוא ארוך יותר כנראה הזיזו את לוח השידורים בכל אופן כרגע זה נגמר אז סביר להניח שהשידור החוזר לא יהיה עוד שעה. נסי ב- 9 וחצי ואם לא יהיה תשאירי את הטלויזיה פתוחה על הערוץ עד שיהיה (כנראה ב-10 אם עכשיו היה עיכוב של חצי שעה)
מקודם באמת היה עיכוב בגלל האמריקן אידול אבל היה כתוב שמלאך שחור זה שעתיים וזה בסוף התחיל חצי שעה יותר מאוחר אבל היה רק שעה וחצי ונגמר בזמן אבל בתשע וחצי כתוב שזה רק שעה וחצי ככה שזה בטח יתחיל בזמן
אני לא מאמינה... סופסוף מישהי שלא תצחק עליי שאני רואה מלאך שחור בפעם ה-3!!!! כן, השלישית (ראיתי גם ברוסית...) אבל לא לדאוג- אני חושבת שהם ימשיכו לשדר את העונה הראשונה מההתחלה (יותר נכון, אני מקווה... אם לא, אני אתאבד... חחח...)
היה אמור עכשיו ב-9 וחצי את הפרק של דארק! והיה ספיישל ארוך של אמריקן איידול ועכשיו תוכנית אחרת מעצבנת!! אוף דווקא רציתי לראות שוב את הפרק האחרון היפההה! דיי לא פייר! ודרך אגב.. סתם רציתי לשתף אותכם, שלפני כמה ימים חלמתי על מלאך שחור!! באמת אני מסריטה פרקים שלמים בחלומות שלי מסתבר! חלמתי שהסאם הזאת השכפול של מקס באה ומנסה להרוג את מקס ואלק מתבלבל ביניהם או לא יודעת מה.. חחח איזה דימיון יש לי הא?