לאאאאאא!

Nitzan122

New member
לאאאאאא!

עכשיו נגמרה הסדרה גם בסטאר וורלד עד עכשיו עוד חייתי על השידורים החוזרים שם אבל עכשיו מה אני יעשה בלי מלאך שחור מה???????? למה פוקס הסתומים האלה גמרו את הסדרה אחרי שתי עונות?????????...

ברודי

New member
ממש!!!../images/Emo45.gif

ואני מזכירה שעוד 10 דק' מתחיל שידור חוזר של הפרק האחרון. עצוב
עכשיו לשגע את ערוץ 3 שישדרו לנו את דארק.. גמכן...

ברודי

New member
לוקחת בחזרה.

הפרק האחרון בדארק מתחיל רק עכשיו. (אמריקן איידול גמכן
)

ברודי

New member
אני לא חושבת שיהיה ב-9 וחצי.

היה רשום בלוח שידורים שדארק יהיה ב-6 וחצי ובסוף התחיל באיזה 7. בגלל שזה הפרק האחרון שהוא ארוך יותר כנראה הזיזו את לוח השידורים בכל אופן כרגע זה נגמר אז סביר להניח שהשידור החוזר לא יהיה עוד שעה. נסי ב- 9 וחצי ואם לא יהיה תשאירי את הטלויזיה פתוחה על הערוץ עד שיהיה (כנראה ב-10 אם עכשיו היה עיכוב של חצי שעה)

Nitzan122

New member
יהיה בתשע וחצי

מקודם באמת היה עיכוב בגלל האמריקן אידול אבל היה כתוב שמלאך שחור זה שעתיים וזה בסוף התחיל חצי שעה יותר מאוחר אבל היה רק שעה וחצי ונגמר בזמן אבל בתשע וחצי כתוב שזה רק שעה וחצי ככה שזה בטח יתחיל בזמן

123יעל

New member
עכשיו נזכרתי

איזה פרק מהמם זה!! אוי כולם כל כך חמודים!!! ואני מה זה אוהבת את מול!! בגלל הספר בעיקר אבל גם עכשיו הוא היה מצחיק כזה... אז... פנסטול, ביטצ'!

DarkAnna

New member
לא לדאוג...

אני לא מאמינה... סופסוף מישהי שלא תצחק עליי שאני רואה מלאך שחור בפעם ה-3!!!! כן, השלישית (ראיתי גם ברוסית...) אבל לא לדאוג- אני חושבת שהם ימשיכו לשדר את העונה הראשונה מההתחלה (יותר נכון, אני מקווה... אם לא, אני אתאבד... חחח...)

ברודי

New member
או הו..בלי התאבדויות בפורום...../images/Emo8.gif

אני מקווה יותר שערוץ 3 ישדרו את העונה ה-1 מחדש. עכשיו זה יהיה שווה!! אגב אצלנו צוחקים על אנשים שלא רואים דארק
. וכמה שיותר לראות, יותר טוב, שככה..

אווווווווף למה לא היה עכשיו??

היה אמור עכשיו ב-9 וחצי את הפרק של דארק! והיה ספיישל ארוך של אמריקן איידול ועכשיו תוכנית אחרת מעצבנת!! אוף דווקא רציתי לראות שוב את הפרק האחרון היפההה! דיי לא פייר! ודרך אגב.. סתם רציתי לשתף אותכם, שלפני כמה ימים חלמתי על מלאך שחור!! באמת אני מסריטה פרקים שלמים בחלומות שלי מסתבר! חלמתי שהסאם הזאת השכפול של מקס באה ומנסה להרוג את מקס ואלק מתבלבל ביניהם או לא יודעת מה.. חחח איזה דימיון יש לי הא?

למעלה