לאאאאאאאאאאאאאאא נגמר טלנובלה בע"מ!!!!
מ מפריס פרסה New member 29/8/05 #3 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זין על מכבי אנאל זין נוסע לירושלים כדי לראות הפסד אני מעוצבן טילים שונא אתא לכ העולם..... ג'ף טוטואנה לא יכול להבקיע לפחות גול אחד עם כל ההזדמנויות שהיו לו?!!? ביזיון....טוב לפחותץ לא עלה לי שקל.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זין על מכבי אנאל זין נוסע לירושלים כדי לראות הפסד אני מעוצבן טילים שונא אתא לכ העולם..... ג'ף טוטואנה לא יכול להבקיע לפחות גול אחד עם כל ההזדמנויות שהיו לו?!!? ביזיון....טוב לפחותץ לא עלה לי שקל.
I id0a New member 29/8/05 #9 אולצתי על ידי גורמים שנויים במחלוקת לראות את הפרק האחרון, יש לי רק דבר אחד לומר "אני בשוק אני בהלם אני המום" חרא תוכנית חרא שחקנים אחלה במאי ויאללה ביי, מכבי אימפריה !!!!!
אולצתי על ידי גורמים שנויים במחלוקת לראות את הפרק האחרון, יש לי רק דבר אחד לומר "אני בשוק אני בהלם אני המום" חרא תוכנית חרא שחקנים אחלה במאי ויאללה ביי, מכבי אימפריה !!!!!
מ מפריס פרסה New member 30/8/05 #12 עזבו אתכם.... אני ראיתי את יב"ז,עם רגליים פתוחות ומעל הראש יושבת על ערסל.
H HairyPoota New member 31/8/05 #15 חחחחחחחחחחחח אללללה פתחתי את יב"ז כמו מניאק!!! דרך אגב...מי הגרעינר החדש שלכם?