כ-נ-ס-ו

chen010189

New member
נצל"ש - שלא תדאג עוד.........

עד לסוף הימים...... אקונה מטטה איזה משפט מדהים אקונה מטטה לא טירוף חושים שלא תדאג עוד עד לסוף הימים תסגל לך תורת חיים אקונה מטטה כן! אקונה מטטה טימון ופומבה אקונה מטטה! שלא תדאג עוד עד לסוף הימים תסגל לך תורת חיים אקונה מטטה טימון ופומבה! התמכרתי שוב

יש לי מלא שירים של דיסני באנגלית

תגידו איזה שיר מאיזה סרט ואני שולחת לכם אותו.... והכי טוב עם גיטרה.... למרות שאישית אני הכי אוהבת את הגירסה של אלטון ג'ון לcan you feel the love tonight..... אגב.... התקבלתי להצגה של מלך האריות שעושים ילדים מהשיכבה שלי עם אישור מהמנהלת וכל זה.... אני הקוף

חחח../images/Emo6.gif

מזלטוב!
יש לי את הדיסק של דיסנימאניה שזמרים רגילים שרים את השירים..זה נחמד+

dollzy

New member
גם לי יש..

זה שני דיסקים עם כל השירים של כל הסרטים שלהם..

o r t a l13

New member
איך קוראים לשיר... ../images/Emo19.gif

של אקונה מטטה רק באנגלית? בא לי להוריד

dollzy

New member
אני יותר אהבתי את השיר של זזו..

אגוזים של קוקוס מהעץ קטפתי תם תם תם.. הנה הם עומדים פה בשורה.. תם תם תם תם.. יש גדולים יש קטנים אפילו יותר מהראש.. "אחח.. מופסא לה היה מבקש ממני את זה.."

מה אני הילדה היחידה שלא ראתה את זה

אני היחידה שלא ראיתי את הסרט הזה טוב נו אולי לפני 8 שנים...

Punkitty

New member
אווו אני אוהבת את השיר הזה ../images/Emo3.gif

יש לי אותו בMP3 באנגלית

dollzy

New member
נצל"ש..

אני לא יודעת אם זה נכון אבל תקראו.. (נלקח מאתר השמיניה סי או אי אל) "עדכון החברות הכי טובות- דון-לני גבאי (רוני) ותום אבני נפרדו. הזוג החליט לפרק את החבילה קצת לפני הסילבסטר. חברתה הטובה, עדי הימלבלוי (נטשה), תשתתף בטלנובלת הכדורגלנים החדשה של "הוט". אל דאגה, זה לא אומר שהיא לא תשתתף בעונה השלישית של "השמינייה" (במידה ותהיה). כפי הנראה, הצילומים יתחילו רק בקיץ ועד אז תסיים עדי את הצילומים לטלנובלה. ערוץ הילדים אישר את השתתפותה וסוכם כי זה לא יסתור את ההשתתפות בעונה השלישית. " אבל משהו לא מסתדר.. אם דון ותום נפרדו אז למה מיכל אתמול בתוכנית שאלה את דון עם תום וכל הקטע שהם ביחד..

למעלה