כ-נ-ס-ו-! תגיבו!!

rinat590

New member
כ-נ-ס-ו-! תגיבו!!

אוקיי קוראים לי רינת ואני כבר ביקרתי פה...בפורום לפני שטסתי לאוסטרליה.....עכשיו אני כבר כמעט 3 חודשים באוסטרליה....וכרגע אנחנו בחופש של סיום תרם 3 בביצפר...דיי משעמם לי ...הציל אותי ראש השנה השני פה...פגשתי בת בגילי ובן בגיל 15....היה מאוד כיף לבלות בחברתם...הכרתי אותם דרך ההורים שהם חברים ..יום מושלם בחופש של שיעמום.... אני מקווה להכיר עוד כאלה =] אני בת 14 לומדת בתוך סנטר שמלא סינים ויפנים....קורס אנגלית)) בשביל תוצאות צריך לסבול
מקווה להכיר עוד אנשים...ואולי יסתבר שגם יהיו מהפורום..
תגיבוווווו!!!!!

rinat590

New member
נו מה מאמי...עדיין אוכל תסרט שלך.?!

א=נ=י ל=א א=ח=ו=ת=ך !=!=!

Reut E

New member
שכחתייי להגיבבב אבל אני מגיבההה

אני לא ותיקה פה אז אני לא זוכרת אותך אבל בכל אופן אני רעות 15 עוברת לסן דייגו עוד חודש ככה

rinat590

New member
וואי מאמי.....בהצלחהה...בעזרת ה'..

מקווה שרק תצליחו בסן דיאגו...=]

Reut E

New member
חח כפרעליך!

תודה רבה
והכל יצליח בעזרת הויזה! איך אוסטרליה?..

rinat590

New member
איזה ויזה אתם..?../images/Emo42.gif

אנחנו בביזנס...וזה לא משהו....מסתבר. יש לך MSN או איציק?...דברי איתי דרך שם אני אפרט לך יותר... אוסטרליה מהממת....מלבורן... חשבתי שזה כמו בתמונות עם הים והכל... ופתאום מלללא אנשים אומרים לי שלא הולכים פה כמעט לים כי הקרינה פה מסוכנת .. *ישבתי עם חברה בביצפר בחוץ..חצי שעה..והייתי עם תילבושת ביצפר..ונעלי בובה....כל הרגליים שלי עם הסימן של הנעליים בגלל שישבנו חצי שעה בחוץ!
...וזה ממש מוזר כי לא הייתה כזאת שמש ... מה שכן....האנשים פה טובים ...חייכנים רובם...כיף לקבל חיוך כל פעם שמסתכלים עליהם..חח

Reut E

New member
ויזה O

בכיף.. יש לי אייס ומסן בעולם שלי. תוסיפי אותי
וואלה אוסטרליה נראית פצצה בתמונות, ושמעתי שבאמת הקרינה שם מסוכנת בגלל שיש חור באוזון שמה. פשששש תהני לך שמה מאמי!

למעלה