כ=נ=ס=ווווווו

sdavid1

New member
כ=נ=ס=ווווווו

1. למה אין הרבה תוכניות בוי או די כמו :שידורים חוזרים מכל תכנית מכל ערוץ??? 2. מישו יודעע מה מספר התוכנית של האודישן של נינט(בקטגוריה כוכב נולד 2)?? אעההה וזה נכון שעכשיו ההוט ויאודי זה חודש חינםם???

goda1

New member
לגבי השאלה השלישית

ה-VOD בחינם לחודש ראשון שאתה מזמין אותו, לאחר מכן אתה מחוייב בכל חודש עליו (אלא אם אתה במבצע החדש), יש לציין כי תכנים בתשלום שאתה מזמין בחודש חינם יחויבו בתשלום, החינם הוא רק על הדמי שימוש לאותו החודש..

DIGIPOPOO

New member
בקשר לשאלה מספר 1

כל תוכן בVOD מועלה ונבדק ספציפית. לא ניתן להעלות כל תוכן באופן אוטומטי. לכל תוכן שיש בשירות הVOD יש הסכם רכש וזכויות שידור. לא ניתן לשדר סתם כך כל תוכנית יש צורך לקנות זכויות שידור של כל תוכן שעולה לשירות, והמחירים גבוהים מאוד. בנוסף כל תוכן תופס מקום בזיכרון של השרתים. תכני הVOD נמצאים על שרתי ענק ותופסים "מקום" בזיכרון, כמו שסרט תופס לך מקום ברד דיסק. ועל כן אין היגיון להעלות כל תוכן. ניתן להרחיב ולהגדיל את הזכרון אך עדיין העדיפות היא לנצל את המקום לתוכן מעניין ונדרש.

HOT VOD

New member
תוספת לתשובה של דיגי

בנוסף, השירות לא אמור להוות תחליף לוידאו או PVR (מקליט דיגיטלי, דוגמת הוט מג'יק). הרעיון הוא להוות תחליף לספריות וידאו, עם גישה להמון תכנים שאין בספריות וידאו.

eyal1307

New member
חידוש בנושא תחמור VOD

הכניסה לVOD לא תעלה כסף אפשר להזמין את כל מה שתשלום-במידה ונכנסתם ולא הזמנתם תוכן בחינם לא תשלמו 10 ש"ח על דמי השימוש , במידה והזמנתם אחד מהתכנים שהם חינם אז תתחילו לשלם על דמי שימוש החודשיים.

אתה יכול לבסס את מה שאתה

אומר ולא סתם לזרוק דברים לאויר למשל מה דעתך על קישור לידיעה או לפחות להגיד מאיפה אתה יודע...

זה לא עניין של לסמוך או לא...

כשאומרים משהו צריכים לבסס אותו אני לא אומר שאתה לא צודק אבל יותר הגיוני זה לתת מקור למידע שאתה אומר

eyal1307

New member
תאמין לי שמה שאני אומר

הוא נכון ואם אתה לא מאמין אתה מוזמן לבדוק אותי..

HOT VOD

New member
יש בסיס מסוים לדברים

בעיקרון אין עוד צורך לשלם 9.86 בחודש אם צורכים רק סרטים. כל עולמות הסרטים שבתשלום ניתנים להזמנה ללא דמי המנוי. ברגע שתנסו להזמין תוכן מהחינמים, תתבקשו לאשר תשלום דמי מנוי חודשיים. בד בבד, ממשיכות הקטגוריות שהן בדמי מנוי נפרד (ג'טיקס, ג'וניור, TRAVEL, האוזן השלישית, ערוץ הקריוקי והחיים הטובים) להיות לא תלויות גם הן במנוי לשירות. לסיכום - אתם מחליטים מה אתם רואים ועל מה אתם משלמים.

למעלה