כ---ל הטעויות שיש בסמולוויל.

mishmesh

New member
כ---ל הטעויות שיש בסמולוויל.

טוב, אז לא את כל הטעיות, אלא רק מה שאתם מצליחים למצוא. ולא טעויות גדולות כמו זה שפיט לבן וקלארק לא חבר של לקס, אלא דברים קטנים כאלה. הנה משהו שאני מצאתי: בלויס וקלארק לקס אומר ששני הוריו מתו כשהיה בן 13, אבל כידוע זה לא נכון
יש לכם עוד טעויות שמצאתם
אל תהססו לכתוב אותם.

KerenWelling

New member
זה לא טעויות....

התסריט של סמולוויל לא קשור ללואיס וקלארק או לקומיקס...אלא רק לדמות של סופרמן עצמה. שום דבר פה הוא לא כמו שהוא צריך להיות....גם לויס צריכה להיות ההתאהבות הראשונה של קלארק....

SaberTooth

New member
לא נכון....

התסריט של סמולוויל מתבסס על הקומיקס, על הסרטים ועל לויס וקלארק, סמולוויל היא לא סדרה עצמאית שצצה משום מקום, יש לה קשר חזק והדוק לאחיה הגדולים - הסרטים והקומיקס, וכך גם לאחותה - "לויס וקלארק". הסדרה לא יכולה להרשות לעצמה להיות מנותקת לגמרי מהסרטים, הקומיקס ולויס וקלארק, רוב הצופים הם מעריצים גדולים של סופרמן, המפיקים והתסריטאים יודעים שאם יתנתקו לגמרי מהם, רוב הצופים יעזבו אותם או לחליפין, יכאסו מאוד על התסריטאים.

Ophel McNeil

New member
טועה. ../images/Emo108.gif

נכון שסמולוויל מבוססת על הקומיקסים של לויס וקלארק, אבל מותר לה לשנות פרטים קטנים כגון רצף זמן, כוחות, או אפיוני דמויות. סמולוויל היא עדיין סדרה עצמאית, וחבל שמעריצים רבים לא רואים את זה, ועדיין מס\בססים אותה על פי מה שקורה בלויס וקלארק.

SaberTooth

New member
לא מדוייק....

בלויס וקלארק לקס אמר שאמו מתה כשהיה בן 13, הוא אמר שירש את החברה מאביו בגיל 20, אביו מת זמן קצר לאחר מכן. אם אני לא טועה, בסדרה לקס כבר בן 20, לא

איציק...

אי אפשר לקחת את לואיס וקלארק כמקור אמין, אתה יכול היות בטוח שגם שם הם שינו דברים.

BUTTERFLY GIRL

New member
בקשר להתאהבות של קלארק בלנה

זה דווקא אחד הפרטים המקבילים ללויס וקלארק ושאר תעשיית סופרמן בשאר היא כי תמיד הזכירו את לנה לאנג כחברתו של קלארק בצעירתו ובלויס וקלארק אפילו עשו על זה פרק שלם שלויס עוברת לעולם מקביל שבו היא מתה וקלארק יוצא עם לנה

SaberTooth

New member
קלארק התחתן עם לאנה בפרק הזה....

ד"א, פרק ענק
אחד הטובים של הסידרה....

KerenWelling

New member
חרב עולמי!

בריצינות אני אומרת לכם!!! אני זוכרת את הפרקים האלו (הם היו 2 פרקים נכון...כאילו חלק א´ וחלק ב´,לא?!?!?!), פשוט לא זכרתי שקראו לאישה הזו לאנה!!!!!!!!! יוווווווווווווווווווווו טוב שהזכרתם לי.........

זוהר פ

New member
סמולוויל גונבת הרבה רעיונות

מהאחות הגדולה "לוייס וקלארק". הרבה רעים כבר הופיעו בגלגולים שונים ועלילות כמו החשמל שקלארק מעביר את הכוח שלו ואפילו איש עם טלקינזיס בפרק האחרון של לוייס וקלארק. תגידו מה שתגידו, אבל הם לא מספיק יצירתיים - זו גנבה בוטה.

למעלה