כ"כ רצינו.....

און 27

New member
כ"כ רצינו......./images/Emo10.gif

כ"כ רצינו לשמוח היום...
כ"כ רצינו לראות את מכבי מנצחים...
כ"כ רצינו לראות את שארפ מניף את הגביע...
כ"כ רצינו לראות את בסטון מעופף...
כ"כ רצינו לראות את וויל משתולל...
כ"כ רצינו לראות את פארקר משתחרר...
כ"כ רצינו לראות את ווצ'ה חופר וחופר...
כ"כ רצינו לראות את מזרחי מבסוט...
כ"כ רצינו לראות את מוני מחבק...
כ"כ רצינו לראות את פיני מתנשא...
כ"כ רצינו לראות 11 אלף צופים רוקדים ושרים...
כ"כ רצינו...נו ואז מה אם רצינו
גם צ'אסק"א רצו...

levona

New member
לקחתם את זה קשה אה?

(חיבוק של דודה לבונה) יהיה בסדר

כל כך רציתי.. ../images/Emo7.gif

כולי מתפוצצת
מבפנוכו .. חייבת לפרוק .. אז .. רציתי לחכות לכם בשדה.. לחבק אתכם
באהבה לומר לכם כמה אני גאה בכם .. שנתתם פייט מהלב ומהנשמה .. שגאה אני בכם שהראיתם לכולם שגם טריפל אפשרי ( ולא רק בגלידה
) לעלות איתכם לירושלים היום ולשיר מהלב
( במעט קול צרוד שעוד נותר בי ) " למכבי אתן הכל אחרייך אני הולך מוכן למות למענך חושב עלייך כל היום ומי שלא קופץ אדום...." רציתי לבכות איתכם .. דמעות של שימחה רציתי לזרוק את הדובון( פיני)
לשמיי ירושליים ואח"כ לצעוק לו " ת י ש א ר "
וכל זה לא קרה.. המחשק תם ונגמר.. בעצבות וכאב לב הלכתי לבכות בשקט בשקט לבד לבד במיטתי הגאווה אי שם נעלמה לה..( אני עוד אחפש אותה יום אחד) לא קניתי עיתון..לא רוצה דמעות .. בכיתי בשביל כולכם לא רוצה ערוץ 55 לא ראיונות דבילים ( כאיל מה עוד תשאלו שלא ישמע בנאלי ? מה עוד תחדשו לנו חוץ מספקולציות חסות תוכן ..) האדומים ניצחו .. האמת לא מגיע להם . כדורסל טוב הם לא שיחקו .. השופטים ( ימח שמם - למה לא הביאו את אלה של חצי הגמר???) לברצלונה הגיעה לעלות בחיי - ואני לא אומרת זאת רק בגלל שהפסדנו לצסקא פשוט ברצלונה היו טובים יותר ונשברו אחרי הטכני . וחבללל..( כאילו דה היינו מנצחים אותם) צסקא יותר טובים? אין מצב
מכבי הרבה יותר טובים .. רק ש... איך אסביר זאת ( מי אני בכלל שאחפש את ה -למה..).. צסקא רצתה יותר.. פיני שינה טקטיקה והם התכוננו אליה היטב.. הם היו אגרסיבים ( ורעים) כמו שרק הם יודעים להיות .. החב'רה שלנו שיחקו חלקם נתנו את הנשמה ( לא אציין שמות - מי שראה יודע..) חלקם לא ממש ברור מה עשו שם על המגרש .. כמו משחק צופים של אחה"צ... מכבי אהובתי .. כואבת אני את ההפסד והפיספוס.. מחכה לכם על המגרש בפיינל פור של הליגה שלנו ... ו.. אוטוטו יש לכם משחקים מול ה- נ.ב.א אז קדימה צעדו בראש מורם שלכם באהבה תמיד למרות הכול .. אתי( koki)

S T R Y K E R

New member
../images/Emo207.gif מבקש את עזרת אחת השומרות

בחדר לסביות.(כוונות טובות בלבד יש לי.. על הפרק קידום שני נושאים). כל השאר לא להתלהב... גם לא את סמיילי..
( כל היום בועטת בטוסקים של בנות..גם זו סטיה!! או לשם שינוי הנאה !!)

למעלה