כ"כ משעמם...תקשורת

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
כ"כ משעמם...תקשורת

שם: גיל: IP: מסנג'ר: אייסיקיו: מייל: אחר: כתובות: יונת דואר: מיקוד: מתנה אהובה ליומולדת:

gorck

New member
תתקשרו בבקשה...

שם: עופר גיל: 18 IP: המצאות של חנוני מחשבים...מי האידיוט שהכניס את זה?! מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:169449949 מייל:eek:[email protected] אחר: מוזמנים לבוא... כתובות: לא רוצה ולא רוצה יונת דואר: קוראים לה מותק, אם תמצאו אותה תשלחו... מיקוד: אם מישהו יודע את זה 100 נקודות!!! מתנה אהובה ליומולדת: מי שקוראת את זה (בדגש על קוראת!!! )

../images/Emo6.gif

באמת מאיפה הביאו את ה- IP?!

hadarinke

New member
גלינג גלינג

שם:הדר גיל:15 וחצי IP:4567056705670760376013760314763987698679247695764567456760 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:21357188 מייל:hadadrinke@walla.,com אחר:קרית אונו<< תא דואר 6941 רמת גן כתובות:ברור,אני רצה.. יונת דואר:שלומית יעקובסונוביץ' מיקוד:55000 מתנה אהובה ליומולדת:כסף$ ובגדיםP:

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif

לא התכוונתי לזה שצריך ללמוד. אלא שרשמת את זה! זה יצא נחמד ומצחיק! {ואני יודעת שאת יודעת למה התכוונתי.אבל בכל מקרה בא לי לרשום זאת
}

../images/Emo79.gif עוד התפקדות?../images/Emo12.gif

שם: ליזה גיל: 16 IP: עזבו, לקח לי איזה חצי שעה להבין מה זה..
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: יש לי אחד, אבל אני אף-פעם לא נכנסת, אז הוא לא יעזור לכם... מייל: [email protected] אחר: מוזמנים לבוא ולבקר אותי בירושלים
כתובות: ירושלים, הרחוב הראשי ליד הסופר
יונת דואר: אני לא יודעת מה אתכם, אני קצת התקדמתי מאז
|סנוב| מיקוד: אע, לאיודעת
מתנה אהובה ליומולדת: תלוי ממי. מחברה/ידיד טוב, אני אעדיף שיכינו משהו מהלב מאשר שיקנו. מסתם מישהו - כלמניי פיצ'פקעס (צמידים, שרשראות, סיכות... אף-פעם אין יותר מדיי), ספר טוב, דיסק טוב, בושם
(לבעלי התקציב...). לאיודעת, כלמניי. העיקר ל-א בגדים.

Efrat K

New member
ללא נושא

שם:אפרת גיל:השבוע 18 *חיה בהכחשה*.(אני מרגישה כל כך זקנה פתאום). IP:חסוי. מסנג'ר:אני הולכת לשנות אותו. אייסיקיו:אין. מייל:[email protected] אחר:אני בפייסבוק למי שמעוניין. כתובות:של מה? יונת דואר:אם אני לא טועה אין יותר ספרים מהסדרה של הארי פוטר אחרי השביעי. מיקוד:אה? מתנה אהובה ליומולדת:העיקר הכוונה.

למעלה