כ"כ כואב לי על זה...

shooshu

New member
כ"כ כואב לי על זה...

מאיפה להתחיל ואיפה לסיים אני לא יודע... אבל זה נגמר אחרי שנה מדהימה שהיתה לנו ביחד. אבל בטח כולכם נתקלתם בתסמונת החייל/ת המשוחרר. היא בצבא ואתה בחוץ והופה זה פתאום שונה ופתאום אין לך יותר מדי זמן בשבילה. זה קשה וזה כואב שנפרדים כשעדין אוהבים השכל אומר שזה נכון שאנחנו לא מתאימים כי אנחנו בראש אחר בחיים ואנשים שונים במידת מה... ועם זאת הלב פשוט מכה חזק בראש ונותן בדמעות כל לילה ומזה שבוע שאני כבר פשוט שבור. אני לאיודע מה לעשות... באמת שלא! ישן חרא אוכל חרא כבר על חשבון הבריאות שלי ואולי לא עשיתי את הצעד הנכון? אולי לא נפרדים שאוהבים? ובכלל האם שווה להסתכן ולקבל "כאפה מצלצלת" יותר חזקה שהיא תגיד "לא אני לא מעונינת לחזור" מה יחזיר אותי לתלם? אני משתגע כבר... לא מפסיק לחשוב עליך לרגע! רק רע נהיה לי מהפרידה הזאת! אופפפפ מה עושיםםםם?

shooshu

New member
למה כל הזמן אני חושב ?

מה היא עושה עכשיו? האם היא המשיכה הלאה כ"כ מהר? למה זה כ"כ מעסיק אותי????? אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ זאת ההרגשה הכי נוראית שהיתה לי בחיים. האהבה היא באמת הטירונות הכי קשה בחיים כל החרא שאכלתי בקרבי בצבא ולא הרגשתי כזה רע... כנראה שאהבה זו באמת המלחמה הכי קשה שיש... ביומיים האחרונים אני פשוט ישן ממש גרוע עם הזמן זה מתגבר התחושה של הלבד וכן אז עבר רק שבוע ואני חסר סבלנות אבל קשה לי עם זה!!!! אני לא מבין למה אני מתחרט פתאום אם כ"כ הייתי סגור על זה? אני ממש בתקווה שמהקצת מידע שתצליחו לדלות תוכלו לייעל את מחשבותיי ולתעל את הראש שלי לכיוון הנכון... אומרים שלהפרד גם נותן הקלה וככה חשבתי רק ביום הראשון בלחץ! אופפפפפפפפפ אני כ"כ מבולבל!

השאלה היא

למה נפרדתם? בגלל הצבא? זה סתם תירוץ. בגלל בעיות בינכם? זה כבר משהו אחר. תן לנו קצת רקע כדי שנדע לתת לך עיצות.

shooshu

New member
תשמע שחייל משתחרר

כל העולם לפניו ויש 2 אפשרויות להסתלבט בבית או לטרוף כמה שיותר בכמה שפחות זמן אני מהסוג השני וכשאתה בנאדם שטורף הכל וקובע לעצמך הרבה מסגרות אין לך זמן פנוי כמו שהיה מקודם... ובראיה קדימה לעתיד ראיתי שבינינו זה לא הסתדר מכיוון שיש אדם שיבין אותך וישחרר אותך כמה שצריך ויש אדם שירצה את כולך לעצמו... ועם בנאדם שרוצה את כולי כל הזמן אני לא יכול להמשיך בדו קיום מעבר לפירוט הזה אם תרצה אשמח אם נעבור להודעות :] תודה מראש...

דווקא אחרי הצבא יש לך פחות

זמן מאשר היה לך לפני?

shooshu

New member
אני לא יודע מה נסיונך עד כה

וכמה זמן את משוחררת אני יכול להגיד לך שכל הזמן שאני משקיע בראיונות עבודה חדר כושר תחביבים וחברים הוא עצום... וכן פעם שהייתי בא הביתה זה זמן פנוי נטו עכשיו זמן שווה כסף ואם את משוחררת אז הגיע הזמן שתפנימי את זה... כי זמן באמת שווה כסף!!!

shooshu

New member
ושלא לדבר על כך שעוד 4 חודשים

מתווסף לי קורס 3 פעמים בשבוע שאין לי מושג איך לעזאזל אני יצליח גם לעבוד וגם ללמוד אליו... אבל זמן זה לא הדבר היחיד שמשחק פה אז אין טעם לדון בפארמטר הזה עוד...

shooshu

New member
גם אני אמרתי בהתחלה נגיע לגשר..

כשנחצה אותו... אבל זה דפוק לדחות פרידה כי עכשיו נוח אבל כשיהיה הרבה יותר לחץ של זמן אז תפרדו... וסביר להניח שזה יקרה... אני לא רוצה לקבוע עובדה אבל שחרור של איד מבני הזוג מזעזע חזק את הקשר... ועכשיו בטח תגידי אם קלטתי אותך "אם יש אהבה אפשר להתמודד עם הכל" אז אני אומר : תתחילי להצמיח ראש על הכתפיים וכמה שזה כואב תהיי ריאלית ותחסכי ממך את כאבי הלב שלי יש עכשיו.. בהצלחה

בלאגנית

New member
לא מבינה, למה נפרדתם אם אתם אוהבים?

רק בגלל שהיא עוד בצבא? לא מבינה את זה

shooshu

New member
תקראי את תגובתי 2 הודעות לפניך...

ואז תביני... הצבא זה לא הסיבה העיקרית אני חושב אבל זה בהחלט סיבה שעזרה לפרידה...

למעלה