כ"כ הייתי בדרך לשכוח שהיום ה-1 לחודש

2MayaN2

New member
כ"כ הייתי בדרך לשכוח שהיום ה-1 לחודש ../images/Emo221.gif

אבל אז נזכרתי
אז התפקדות
שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? תמונה :) חודש טוב

2MayaN2

New member
+סטטיסטיקות../images/Emo40.gif ../images/Emo221.gif

רר רשמתי את הכל ואז בטעות לחצתי על חזור
עשרת הפורומים המועדפים
:
ערוצי MTV ו-VH1 מקפליי לינקין פארק דמדומים כריסטינה אגילרה מיי כמיקל רומנס בריטני ספירס האח הגדול מצעדים וביקורת מוזיקה מנצסטר יונייטד מספר הודעות לחודש ינואר:404 מספר הודעות לחודש פבואר:300 מספר כותבים לחודש ינואר:16 מספר כותבים לחודש פבואר:15 3 חברי הפורום הפעילים: נסטי XD shaharEB HaDaRoSh כל הכבוד לכולם!
והאדומה החודשית היא דנה!
מזל טוב

shaharEB

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: שחר
גיל: 15 מקום מגורים: ראשל"צ איך עבר החודש? סביר שכזה =] משהו טוב שקרה לכם החודש: סיימתי לראות אלמה פיראטה.. משהו רע שקרה לכם החודש: לא רוצה לחשוב על זה
בטח הציון שלי במבחן במתמטיקה =\ משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? ללמוד,לקרוא,להבריא
אני לא מרגישה טוב XD מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה?
תמונה :)
חודש נחמד לכולם

2MayaN2

New member
מתפקדת|חיל| ../images/Emo221.gif

שם:מעיין גיל:17 וחצי
מקום מגורים:מרכז איך עבר החודש?עליות וירידות. משהו טוב שקרה לכם החודש:תסלחו לי על הזיכרון שליXD משהו רע שקרה לכם החודש:נמנמ דברים
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:החלומות שלי הזויים, באמת
תוכניות לחודש?לעבור אותו בשלום
מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? עבודה קשה לעיתים משתלמת
תמונה :) כי זה מדהים

2MayaN2

New member
*../images/Emo195.gif ../images/Emo221.gif

אני אף לא זוכרת איך זה

נסטי XD

New member
חה, גדול, אני אדומה :)

שם: דנה גיל: 17
מקום מגורים: מעבר לקשת במרומים איך עבר החודש? תאמת, לא זוכרת... משהו טוב שקרה לכם החודש: צילומי סרט, עברתי חיל ההסרטה, הלך טוב במבחנים וכאלה... משהו רע שקרה לכם החודש: נסיעות מטורפות, ביטלו לי תטסט, זימנו אותי למיון שלא קיים, כאלה יש בשפע..חחח משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: צילמנו את הסרט גמר שלנו בתקשורת עד 10 בלילה, וצילמנו סצנת חקירה, ואחד השחקנים שלנו פשוט התחיל לאלתר והוא אמר כזה "אתה יודע, אצלנו במשטרה יש סיפור. על כלב. כזזזההההההההה קטן!!!" ואנחנו כולנו כזה מה הוא רוצה? חחחחחחחחח זה היה גדול...והוא אמר גם "פעם שניה גלידה הא?" קיצר, הבנאדם מלך
תוכניות לחודש? טסטס יום ראשון, יום שני ראיון אישי של חיל ההסרטה, לנוח מהטיול השנתי (שעכשיו חזרתי הביתה :)) מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? כשאתם נוסעים לאילת ורואים את ההרים שם, תדעו שזה מזעזע לעלות אותם חחחח תמונה :)

2MayaN2

New member
חח חודש הזוי קצתXD ../images/Emo221.gif

חחחחח משהו מהאילתורים נכנס לסרט?
בהצלחה בהכל!
לא כיף לעלות אותם, במיוחד כשסוחבים תיק מלא על הגבXD

נסטי XD

New member
חחחחחחח נראה לך שמשו יכנס לסרט?

לא סתם, היו לו כמה אילתורים טובים..איזה 1 או 2, אבל לא יותר מזה XD ותודה :) היום טסט!!! והרי אילת זה נורא לעלות אותם, עצה שלי, אל...XD

2MayaN2

New member
מאוחר מידי, כבר עליתי../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

היה מתיש ביותר
אבל נחמד
איך היה הטסט?D:

נסטי XD

New member
היה לי בוחן נאצי

על זה שעצרתי ברמזור שהיה צהוב הוא אמר לי "למה עצרת? לא היית צריכה לעצור.." כאילו מה!?!?!?!?! מה!??! ויש לי ידיד שאתמול הוא עבר טסט באילת אחרי שהבוחן עצר אותו חצי דקה והוא המשיך כרגיל...אז היה לי זוועה XD ועלית את הר שחורת אולי? כי זה באמת נורא לעלות...

2MayaN2

New member
אין לי מושג איך קרוא להרXD ../images/Emo221.gif

אני רק זוכרת שהיה מתיש.... ואיזה באסה על הטסט. נשמע כמו בוחן מטומטםXD זאת הבעיה-לפעמים נופלים על בוחנים על הפנים. אבל לא נורא, בסוף תעברי:)

למעלה