כ"כ גאה בעצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בטטוש

New member
כ"כ גאה בעצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עשיתי לאמא שלי מייקאובר מאסיבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא תמיד מתאפרת אדום כתום חום מוזרים ועשיתי לה מייקאובר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בגוונים חום, חום-סגול שאני עירבבתי, כל מיני צבעים נחמדים שעירבבתי!!!!! והיא יוצאת היום ככה זה לא כאילו היא הולכת להוריד את זה.. מ-ר-ג-ש!!! ולסיום יש לי שאלה::::::::::: אני מתה על איפור (מגיל 11 אני מתאפרת), אבל איזה עתיד יכול להיות לי בזה?! אלא אם כן אני ממש ממש ממש טובה בזה אני יוכל לעשות רק דוכן של CARELINE בסופרפארם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף יש איזה חוג או משהו לאיך לאפר מקצועית ומאיזה גיל אני יכולה להתחיל את זה!??!?!

../images/Emo141.gifבטטוש...

יש המון קורסים לאיפור מקצועי של: איל מקיאג´ , גיורא שביט , ירין שחף וכו´... אני לא חושבת שיש גיל מגביל אבל את יכולה פשוט להתחיל לטלפן, לגשת לראות ולברר את כל מה שעולה בדעתך! אם יש לך כשרון, יד טובה ויצירתיות את יכולה להגיע להרבה יותר מאשר "מוכרת בדוכן של קרליין".

בט´

יש בימינו דבר שנקרא 144 (מודיעין שלום!!!) תטלפני, תבקשי את הטלפונים של בתי- הספר, ופשוט תבררי!!!! אני מצטערת אם אני נשמעת צינית, אבל אם את כ"כ אוהבת איפור את צריכה לגלות קצת יותר יוזמה בשביל להשיג את מה שאת רוצה- זה לא קשה לטלפן, לא?!? בהצלחה!

גם אני בת 16 וחצי ואני עושה קורס

של איפור מקצועי אצל מארי הלן היא מורה מעולה... את יכולה ללכת ללמוד בגיל 16. רעות

דנהx

New member
גם אני בת 16 ואני רוצה ללמוד

לאפר אבל אני יודעת שאף אחד לא יקח אותי בגלל הגיל יש אולי קורסים משהו.? אני מאוד אוהבת איפור..ולדעתי גם מצליח לי ממש לא רע.. אז מה עושים?

דנה ובטטוש....

נו באמת, מה קורה לכן? תטלפנו לבתי-הספר ותבררו בנוגע לעניין... אם לא יסכימו בנוגע לקורס איפור מקצועי אולי יסכימו שתבואו לקורס אישי!! בננות... נא לגלות יוזמה-זה לא קשה!

למעלה