כ-ו-ל-כ-ם הומואים
W white star New member 27/11/11 #2 תשמע כשהמצב קשה והעולם אכזר אין מנוס ממשכב זכר ועוד שמעתי את המשפט הזה מסטרייט
מ מושיקודי New member 27/11/11 #3 חחח כנראה שאף גברת לא מעוניינת בסחורתו מזכיר לי סטרייטים שאומרים "פלוני-אלמוני עבר לבנים בגלל שלא הלך לו עם בנות" הא, כן. ממש. ככה כמו להחליף חולצה
חחח כנראה שאף גברת לא מעוניינת בסחורתו מזכיר לי סטרייטים שאומרים "פלוני-אלמוני עבר לבנים בגלל שלא הלך לו עם בנות" הא, כן. ממש. ככה כמו להחליף חולצה
מ מושיקודי New member 28/11/11 #15 אתה מתכוונים לגבריים מול אובר מטופחים אין אחת מהחברות שיש לי, שמעדיפה מכוער... אאוץ'...
מ מושיקודי New member 28/11/11 #16 תודה קראתי היום על בלוני הגז והסגריות שלך... זה היה כיף ........ מאמי...? מה אני פרחה? אם כבר כפרה
ב ברבוריאן New member 28/11/11 #19 מעמעמעמע אתה יודע ש"פרחה" זה ציפור קטנה אז נכון שכל ה"עבות" בטייץ עונות להגדרה, אבל בכל זאת אם היינו למשל בסעודיה והיית אומר "אנא בודי פרחה" היו חושבים שאתה פטיש-פטיש !!! לכן שם מותר להתחתן עם 4 ומעלה נשים, כל פעם יותר פרחה
מעמעמעמע אתה יודע ש"פרחה" זה ציפור קטנה אז נכון שכל ה"עבות" בטייץ עונות להגדרה, אבל בכל זאת אם היינו למשל בסעודיה והיית אומר "אנא בודי פרחה" היו חושבים שאתה פטיש-פטיש !!! לכן שם מותר להתחתן עם 4 ומעלה נשים, כל פעם יותר פרחה