כ"אבא" של חתולה, אשר לפי גילה גם

כ"אבא" של חתולה, אשר לפי גילה גם

כבר נחשבת "מתבגרת" - כתבתי לה שיר ליום ההולגת של. לפי התנהגותה - היא מאוד מזכירה לי אישה קטנה, כמו שלפעמים נשים מאוד מזכירות לי חתולות...

shy-1

New member
כל הכבוד עדי, רואים שהשקעת,

מצד שני, אותי סיבכת, משום שאם אשתי תראה, אילו שירים גברים כותבים לחתולות שלהם,אז מחר היא תתבע ממני שאחבר שירים גם עבורה. לא שזה אסון, אך אנה פנינו מועדות ? SHY

כמו בכל דבר בעל ערך, שגם מביא פרי

וגם סיפוק, גם באישה חייבים להשקיע... אך אני עורך כאן ניסוי קטן - היות ותמונה לצרף ל"תפוז" קשה מקריעת ים-סוף ( מישהו שם מתגעגע כנראה לצאת לפנסיה מוקדמת...) אכניס שוב את התמונת השיר, אלא הפעם - כלינק . אני מעוניין לראות, אם הצפיה כך תהיה מהירה יותר.

AYELET1

New member
לאחר שכבר התמונה עלתה לפורום (

(וזה לוקח כמה דקות בתפוז) הרי היא עולה בשניות. לא כדאי להעלות במארח אחר (אורט לעניינינו) כי תהיה לי בעיה אם ארצה לגבות את הפורום- התמונה שלך לא תגובה)

ה"כמה דקות" הגיעו אצלי ל-12, וזה

מעל ומעבר למה שאדם נורמלי ( למשל כמוני...) יכול לסבול... אז עד שלא יסדרו את עניין מהירות הכנסת התמונות, תני לנו ( לי...) להחליט. כי הרי המטרה המיידית היא כיצד להציג מהר את התמונה, לא איך תוכלי לגבות פעם את הפורום... כי אם היה אפילו פורום אחר מתאים ב"תפוז", מין פורום כללי ) גם שם התמונה היתה עולה בריצת צב חולה וזקן... לכן הרשיתי לעצמי שימוש באתר אחר, ידידותי לסביבה לא פחות מ"תפוז"...

shy-1

New member
אז זהו, שגם אני ניסיתי להשקיע את

אשתי בבריכה, ומייד כשהיא הצליחה לצוף, קבלתי 2 סטירות. כנראה שצריך לדעת במה להשקיע.
SHY

AYELET1

New member
יופי ../images/Emo13.gif

תהיתי אם השיר נכתב לחתולה או לחתלתולה

למעלה