כתר שמש...

כתר שמש...

כמו נוצה ברוח הפראית הוא לא ימצא אותך במקום שהיית לפעמים עולה בי הד קולך והוא חוזר אלי והוא בא והולך לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געגוע ישן (נוצה ברוח/ יעקוב גלעד)
טוב, חשיפה..... אני מציגה בפניכן לראשונה את היצירה האחרונה שלי... [חחח זה נשמע דרמטי...] ועכשיו ברצינות.. בסופש האחרון הרגשתי שוב את הדחף הזה לצייר.. וזה מה שיצא... לפעמים את חופשיה את כבר שוב עם כתר שמש... (כתר שמש/ צוריה להב)

../images/Emo9.gif

תודה. יש עוד כמה.. לעיתים רחוקות אני מציירת וזה תמיד ציורים מופשטים.. באמת שאין לי כשרון כזה גדול.. אני אפילו לא יודעת לצייר עם מכחול, זה הכל עם האצבעות..
שבת שלום לך

איך מעלים קבצים?

כשאת פותחת הודעה חשדה יש לך בסוף העמוד כמה אפשריות: קישורים בתוכן ההודעה, כתובת אינטרנט נלוות, צרף קובץ פליקס... אחת האפשרויות היא צרף קובץ. לכאן אפשר אפשר לצרף כל קובץ תמונה, word.. עד 500KB. בהצלחה

כנפיים

תודה שהכרת לנו את אמא שלך ,היא מקסימה.. ואת יוצרת מדהים ,המון רגש... אהבתי מאוד

פרח75

New member
וואו...איזה מדהים!

תודה על השיתוף. לא ידעתי שאת מציירת

MeWithoutU

New member
וואיייי../images/Emo13.gif

זה כל כך יפהההה...
יש לך כישרון... זה יצא ממש יפהההה... איזה יופי שיש לך איך לבטא את עצמך ומה שעובר בתוכך...

ווווואווווו מאמי פשוט מדהים!!!!

לי יש תמונה שצייר באילת צייר את אמא שלי לפני שנתיים תמונה ממש יפה שמזכירה אותה.....תלינו אותה באמצע הסלון כל בוקר שאני קמה והולכת לשטוף פנים אני רואה את התמונה של אמא שלי מסתכלת עליה...הלוואי והייתי יכולה לצייר או לכתוב אבל זה פשוט לא יוצא.....כל הכבוד מאמי ממש ציור יפה

קצת דמיון?

אני קופי שלה
אנשים הכירו אותו מזהים אותי ברחוב גם אם הם לא ראו אותי מאז הילדות... ו..תודה...

וואלה?

לא ידעתי שבנוסף לשאר כשרונותייך, את גם מציירת ... מאוד מאוד אהבתי.
[אולי נפתח גם מדור של בנות הפורום מציירות?]

באמת?

דווקא הייתי בטוחה ששמתי כאן כבר איזה ציור פעם... וגם בדירה שעשינו בה את המפגש היו כמה.. (אבל נראהלי שכולם היו בחדר שלי.. חחח
) ו... לפתוח מדור של בנות הפורום מציירות נשמע לי מעולה.. או שאפשר לעשות מדור אחד שנקרא בנות הפורום יוצרות ואז זה כולל הכל: כתיבה, ציור, צילום.. כל אחת ומה שהיא עושה ומה שהיא מתחברת אליו... בכל מקרה, תודה לך... ושבת שלום

למעלה