כתר בארמון!

tigisti

New member
כתר בארמון!../images/Emo140.gif

היי בנות! זהו סוף סוף הגיע הסדרה לויוה , וכבר אחרי 2 פרקים אפשר לגרד אותי עם שפכטל מהרצפה. ברגע שאימא שלה מתה זהו בכיתי (טוב מה לעשות אני פראיירית לקטעים כאלה). בואנה הם אותנטיים נורא בהפקה הזו . הרקע בו מצולמת הסדרה מעוררת קנאה , אני מרגישה שאני רוצה להיות שרועה באחו ירוק.

kiCkiC

New member
אכן בכי היסטרי..

אם כי הפרק השני לא הלהיב אותי כמו הראשון - הילדה מקסימה אבל אהבתי יותר בפרק הראשון את ההסברים על הסימניות בנבואה ואת כל המטבח ואיזה מאכל משמש למה... בכל אופן אני יודעת שזה ישתנה - ווגי הבטיח דרמה מעולה ואני באמת רואה שזה כך
לגבי התרגום - התרגום מעולה! בניגוד לדרמות קודמות בויוה פלטינה רואים שהתרגום פה מושקע ומדוייק ואני שמחה כי הרבה תרגומים קודמים הסיחו את דעתי מהעלילה

GnomeBubble

New member
אל תדאגי יהיה לך מספיק "איזה מאכל משמש למה"

כשהסדרה תסתיים אני אבחן אותך ונראה אם תזכרי את כולם.

snowmusic

New member
ראיתי עכשיו ברצף את שני הפרקים הראשונים

לא יכולתי להפסיק.הסיפור עד עכשיו מאוד מעניין ומרגש. כמות הארועים/תככים/רציחות/ שנדחסו ל-2 הפרקים היתה מדהימה. מאמצע הפרק השני לא הפסקתי לבכות כשהבנתי מה הולך לקרות.קצת היה לי חבל שידעתי מראש מי תהיה האשה השלישית (וזה הודות ל"מארועי הפרק הבא...."). נראה לי שאמא של ג'אנג גום, בסופו של דבר כשהיא הבינה שבתה היא האשה השלישית ומה מצפה לבתה-זכתה למות בשלווה. הנופים היו מדהימים. הנחל, היער, ההרים- מאוד מזכירים את דאמו. בקיצור-I am looking forward to the next episode. אג'ה פייטינג!!!!!

למעלה