על כן לדעתי הם אמורים לרדת ללא שום בעיה פשוט עם מים. אלא אם הגואש עורבב עם דבק. אז, אם זכרוני אינו מטעני, מאז שילדיי היו קטנים , זה לא יורד. ובכל זאת תנסי במה שהצעתי מספר פעמים -מסיר שומנים קר. בהצלחה רבה.
אפשר לתבול מברשת שיניים ( שלא צריכים כמובן) בקצת אקונומיקה כשהברז פתוח לשפשף את הכתם ומיד לישטוף. דרך אחרת היא ליצעוק על הגננת שלא הילבישה להם סינרים. אצלינו בגן היו מביאים חולצה ישנה בדרך כלל של אבא אלא אם כן אמא יותר גדולה ויש לה חולצות שהיא לא צריכה ואז מלבישים במקום סינר ולכל ילד היה אישי שלו וכך נחסכה עבודה עד קץ הימים.
במים זה לא ירד, כי כבר נכנס למכונה, מסיר כתמים לא עזר. הצבעים מתעקשים לא לרדת. הדבק עושה שטח יבש על החולצה, גם לא יורד. אני אנסה מסיר שומנים בכביסה הבאה. כמה זמן להשאיר?