כתם שחור נוסף לש"ס

אשרת

New member
כתם שחור נוסף לש"ס

משינוי נמסר כי "המפלגה שמחה שבית המשפט לא מגלה סלחנות לעבריינות של אישי ציבור. אנחנו מברכים את יאיר פרץ על-כך שהסיק את המסקנות הנכונות, הנובעות מהרשעתו, וקוראים לש"ס להוציא אף את בניזרי מרשימתה". עוד נמסר משינוי כי "העבריינות השיטתית של נבחרי ש"ס מצטרפת להתייחסותה לחוק ולשלטון החוק במדינת ישראל, ומסכנת את קיום הדמוקרטיה הישראלית"

טדי 31

New member
נתפס בקלקלתו ../images/Emo13.gifבדרך לגן-עדן../images/Emo10.gif

הוא לפחות כבר הודה במעשהו, ישנם שם כאלה שעדיין ממתינים להודאתם.

בני ברק

New member
כתם שחור הוסר מש"ס

הרי במפלגת שינוי היו מתים שהוא ישאר בש"ס כדי לצאת במחול השדים שיש מועמד בש"ס שמורשע...אבל לצערכם האיש התפטר כיאה למפלגה ששומרת חוק. בניגוד לידידכם ח"כ צחי הנגבי ושות' עוד אות יושר למפלגת ש"ס, שנהגה בצורה חוקית ומיידית.

טדי 31

New member
למה בניזרי מחכה?../images/Emo46.gif

מיוחסות לבניזריחשדות לעבירות לא מעטות שכבר מנינו אותן כאן באתר וניתן להיזכר בן בעיון ב=ynet עם שימוש באופציית חיפוש כתבה באתר לפי בניזריושם מדובר על הגשת כתב אישום.לא שמענו שבניזרי התפטר.

בני ברק

New member
תשובה

לא אני ולא אתה קובעים את חוקי המדינה. יש חוק שאומר-כל עוד האדם אינו מורשע הוא חף מפשע. נקודה. זה אמור לגבי בניזרי וזה אמור לגבי עומרי שרון לפני ההרשעה וזה אמור גם אם חלילה יאשימו את טדי31 באונס בנסיבות מחמירות...

טדי 31

New member
לבני ברק:

אז לדעתך בניזרי זכאי?או שמא הגשת כתב האישום מולו היא איזה שהוא מבחן עבורו שהוא חייב לעבור?או שגם אתה היית מאלה שטענו שדרעי זכאי ?

בני ברק

New member
בניזרי זכאי עד להחלטת בית משפט

בוא אני אשאל אותך שאלה-אזרח רגיל שחשוד בנושא מסויים,נחקר והוגש נגדו כתב אישום האם הוא פושע? אם כן-למה צריך לטרוח בית המשפט כדי לדון בעניינו? בלי קשר לש"ס או לפוליטיקה,אני קורה בעיתונות המון מיקרים שאזרחים בבתי משפט זוכו,הרי זה מטרת המשפט-לברר ולהגיע לחקר האמת.

טדי 31

New member
../images/Emo3.gifמשה סלע ואשתו לא מקדמים

במיוחד את גירסתך
.אבל אם כ"כ טוב לך להאמין בחפותו ומבלי להניד עפעף =זו זכותך
.אני מניח שאין עשן בלי אש
ולא לחינם הוגש כתב תביעה כפי שפורט ב=ynet ונכתבה שם כתבה שלמה מפי אשתו של סלע שמסרה כי שילמו הרבה לאותו שר לשעבר.או שאולי גם היא עברה לשינוי?

בני ברק

New member
מה צפית שהם יגידו?

בכל משפט יש סנגוריה ויש קטגוריה, אם לדעתך כל חשוד שמוגש נגדו כתב אישום הוא חייב לצאת מורשע אז מי צריך את עורכי הדין ואת השופט? ומה אתה אומר על אנשים שזוכו במשפטם? איפה העשן ואיפה האש?

אשרת

New member
השאלה היא - מאיזו סיבה הם זוכו.

לעיתים קשה להוכיח דבר עברה. לעיתים הראיות חלשות. לעיתים נותנים לאדם להנות מהספק, ואז מוציאים אותו 'זכאי מחמת הספק'. כל עוד לא יודעים את הסיבה לזיכוי, בלתי אפשרי להשיב על השאלה שלך.

אשרת

New member
כאשר יש זיכוי מוחלט הוא מוחלט.

וגם אז נדמה לי שנותנים נימוקים. בכל מקרה, אתה לא יכול לדעת מה סוג הזיכוי עד שאתה לא קורא את פסק הדין. זה הכל.

בני ברק

New member
אז את מסכימה עם דעתי

אני לא יודע מה יהיה החלטת בית משפט בנושא בניזרי. אני מעריך שגם את לא יודעת מה יחליט השופט. לכן עד לקבלת פסק הדין בניזרי הוא אדם חף מפשע, כך הוא מוגדר גם על פי החוק כרגע.

אשרת

New member
אז מה אתה רוצה ממני?

נגד בינזרי עומד כתב אישום. נקווה שיוגש בקרוב, זה הכל.

בני ברק

New member
מימך?כלום

אני שירשרתי לדבריו של טדי 31 שאמר שביניזרי צריך להתפטר כבר היום. לדעתי-אדם חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו. טדי31 חולק עלי. לפחות את חושבת כמוני-גם זה הישג

למעלה