כתונת פסים

צפרדעית

New member
כתונת פסים

לפני כמה וכמה שנות אלף נפרדנו אני ואחי הוא לכיוון של הקרירים האלה אני לדרום מזרחי יובלות על יובלות לא התראנו ופתאום נפגשנו כאן לא הכרנו כ``כ השתננו טוב שהשארנו סימן מה הם עשו לך? אתה בכלל לא דומה לי בבכי צחקתי אחי אתה לא ניראה כ``כ ישראלי ובטח שלא תנכי מי שמדבר, צחקתי בכיתי למראה החיוור של אחי למבטא המוזר שלו ``ביטא`` ``ביטא`` זה יותר תנכי? פולנים התנפלו על מרוקו רוסים נכנסו בתימן מצריים חטפה מטורקיה שבדרך תקעה את יוון איך שבניהם הסתבכנו כבר סופר אך כלא יאומן אך למה את המלחמות הזרות שלהם משכנו אך הם שכחו אותם מזמן כתונת פסים שלי, כל פס בי נוגע כל פס רוצה לקלף לי את העור פסים פסים שלי, אני לא השתגע רק אתן לגוונים מעט אור כל הצבעים עוד יזהירו לכל הצדדים בעולם וכל הצדדים עוד יכירו בגוונים השונים של עצמם יותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם לדם. (מאיר אריאל) שיר זה נוגע לליבי, כי אולי אם נתחיל לאהוב אחד את השני, ונפסיק להלחם אח באחיו אולי נוכל להתחזק ולהתגבר על כל המכשולים אם נהיה עם מאוחד... הדברים יראו אחרת צפרדעית

z i s y l e

New member
אני מתה על השיר הזה.....

כל פעם שאני שומעת את הביצוע שלו בשיתוף כל הזמרים אני מצטמררת...

strider1

New member
יפה... וגם:

בסוף כל משפט שאתם אומרים בעברית, יושב ערבי עם נרגילה אפילו אם זה מתחיל בסיביר או בהוליווד, עם הבה נגילה. (וזה גם של מאירקה זצוק"ל)

עופר 123

New member
אחד השירים../images/Emo79.gif.......

שמסוגלים להעלות דמעה של תקווה בזווית העין.

למעלה