כתום או סגול...?

רנירן

New member
כתום או סגול...?

אהלן.. אוקי שירות טלפוני באורנג' או בסלקום... מה היתרונות של כל חברה.. ומה החסרונות...?

bell boy

New member
הלקוחות אלו אותם לקוחות

מה שכן באורנג' הבנתי שיש כל מיני קורסים לעובדים בר בעבודה וחדר כושר .. בסלקום אני לא ממש מעורה היות וידידה שלי לא משתפת אותי בפרטים... מה יותר קרוב לך ? מה אתה מחפש ממקום עבודה?

רנירן

New member
ממ..

חברה שלי עבדה פעם באורנג' אז אני יודע מה יש להם להציע.. חדר הכושר ושאר "שכיות החמדה" אז זה רק בסניף במרכז.. אני חיפאי אז זה לא כזה רלוונטי.. מעניין אותי מהי טבלת השכר בסלקום, מה הקנס אם אני פורש והאם הוא פרוגרסיבי, כמה קורסים עוברים שם ואם יש שם באמת תגמולים כמו באורנג'... זהו :)

סגול

ד"א BELL BOY אולי ידידה שלך לא אמרה לך שבסלקום החדר כושר חינם ובאורנג' העובדים משלמים עליו, ובנוסף, יש בר באורנג' כי הם תקועים בחור (ראש העין) אהה ובסלקום משלמים 175% בסופ"ש באורנג' 150% בסה"כ העבודה כמעט זהה לחלוטין

רנירן

New member
הייתי במיונים שלהם מזמן..

וברחתי משם.. לא אטרקטיבי בכלל......

דיקלוש99

New member
למה?

דווקא התנאים בפלאפון הם אחלה..והבנתי שמבחינת העבודה עצמה אז דווקא בפלאפון פחות משמעת של צבא לעומת סלקום ואורנג'

רנירן

New member
וככה גם נראית החברה...

תקרא קצת בעיתונים על מנכל פלאפון המהולל... ותשמע קצת סיפורים מהאנשים שעובדים שם.. איזה תנאים קקה יש להם שם.. אפילו בפורום פה יש כמה סיפורים..

תחליט לפי החיבור עם מנהל המוקד

במידה ויהיה לך ראיון אישי איתו. וגם תמיד מומלץ לחתום עם הראשון שיציע לך להתחיל...

bell boy

New member
שמופית אולי את רוצה גם שאראה

על איזה הסכם קיבוצי הם חתמו שם? רק נתתי המלצה ..

למעלה