כתובת Email חדשה

אדיב חן

New member
תגובה ממי שבאמת מבין עניין../images/Emo101.gif

כתובות הIP והPORT של כל הודעה נשמרים בLOG בשרת של תפוז. אין כל קושי לאתר את מיקום שולח ההודעה, שולחי הSPAM, שולחי הוירוס. אין בפורום זה תחקירנים עלובים ו/או תחקירניות עלובות. יש, לעומת זאת, מפוחלצים שמתחבאים מאחורי הודעות """אנונימיות""". אם תתן לנו סיבה, אנחנו בדרך גם אליך. סך הכל, זה מה שחיל האויר לימד אותי חצי שנה בקורס רשתות תקשורת מורחב. למה אתה חושב שאתה יכול להתחבא ממני ?

אדיב חן

New member
תגובתי לליצן:../images/Emo140.gif

*) אני יודע שרפי גינת אינו מנהל הפורום. מנהל הפורום הנו עיתונאי בכיר הנמצא בקשר עם גינת. תלמד לקרוא. זה כתוב למעלה ב"הודעת המנהל". *) כל מה שקישקשת על האקרים וקפה אינטרנט זה ילדים יודעים, שלא לדבר עלי. *) כבר עשיתי שימוש בכתובות IP לאתר אנשים ששלחו הודעות """אנונימיות""" ווירוסים. *) אני מודע לצורת פעולתו של וירוס הKLEZ ולא צריך הסברים ממישהו שקורא לעצמו "מבין במחשבים" ושולח הודעות """אנונימיות"""
בפורום. *) אני מלקק תחת של בחורות יפות בלבד, וזאת בתנאי שהם ליקקו לי את התחת מראש ו/או סימולטנית.

אדיב חן

New member
תגובתי למטפס העצים:../images/Emo140.gif

*) הפורט הפיזי הנו לרוב סדרת הספרות האחרונה בכתובת הIP, לאחר שהורד מיסוך-סיביות (Bit Masking), אם יש כזה על האינטרנט. *) אם כל אחד צריך לעשות מה שהוא מבין ולהשאיר לאחרים את העבודה שהוא לא מבין - הרי שאני צריך להמשיך לעבוד, וכל ה"""אנונימיים""" צריכים לסתום פיותיהם ולתת לי להמשיך במה שאני יודע לעשות.

אדיב חן

New member
תגובתי למחבל הנגרר:../images/Emo140.gif

חבל שאתה לא מודע לכל העובדות. כמו למשל, העובדה השולית שהIP/RETURN PATH (לא הFROM) המופיע בHEADER של הוירוס, הנו כתובת אשר לעולם לא היה לא לי ולא לGINAT קשר איתה. כלומר, הוירוס נשלח בכוונה תחילה.

ginat

New member
כתובת Email חדשה ../images/Emo124.gif

לכל הגולשים והגולשות שנוהגים לשלוח אלי דואר מפנקס הכתובות שלהם אנא התעדכנו בכתובת החדשה: [email protected] ואם כבר שולחים דואר, אנא כתבו בקצרה והמנעו מצירוף קבצים לא רלוונטים. כן אתה ששלחת את הוירוס, תמחוק את החיוך מהפנים, אנחנו בדרך אליך.

למעלה