איזה יאפהההההה נבלהה שכמותךךך
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 27/4/07 #43 ../images/Emo110.gifנבלה?! מי אוהב אותך יותר ממניי????? אף א=חד! רק א=נ=י =]]]]]]
ש שירלי יוסף New member 27/4/07 #49 דילב ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif יא יא יא איזה יפה את ..... זהו אין עוד תמונות ? נראה לי כל הפורום נהנה לראות את התמונות חחחחחחחח
דילב ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif יא יא יא איזה יפה את ..... זהו אין עוד תמונות ? נראה לי כל הפורום נהנה לראות את התמונות חחחחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 29/4/07 #73 ../images/Emo110.gifחחח דילב???../images/Emo6.gif "מה ששנאוי עליך אל תעשה לחברך!"מכירה תמשפט הזהה??XDDDDD אמרת לה כפרה שאת שונאת את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo110.gifחחח דילב???../images/Emo6.gif "מה ששנאוי עליך אל תעשה לחברך!"מכירה תמשפט הזהה??XDDDDD אמרת לה כפרה שאת שונאת את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד דילב לוי XD New member 30/4/07 #74 ../images/Emo210.gifחחח לאא. אבל הכפרה שלי ושל חן זה כפרה של דליה אמא שלך אביחי חחחחחחחחח D= עזבי את לא תבינייי D:
../images/Emo210.gifחחח לאא. אבל הכפרה שלי ושל חן זה כפרה של דליה אמא שלך אביחי חחחחחחחחח D= עזבי את לא תבינייי D: