כתוביות לפרקים

frankie83

New member
כתוביות לפרקים

אני יודע שיש אנשים שמורידים פרקים של הסידרה באינטרנט. לא שאני מעודד את זה, לדעתי הכי טוב זה לקנות את המקור וככה כל מי שמגיע לו מקבל כסף. בכל מקרה, יש כאלה שעושים את זה... שמתי לב שאין באינטרנט כתוביות לסידרה בעברית. ועם איכות המתרגמים בארץ אולי עדיף שלא יהיו. אבל אחרי הרבה מאמצים מצאתי כתוביות לעונה הראשונה באנגלית והתחלתי לתרגם. כרגע תרגמתי את הפרק השני והשלישי. אני אשמח לחלוק איתכם, אם יש עניין. אפשרי להעלות את זה לפורום? תגיבו אם אתם רוצים שאני אעלה את הכתוביות באנגלית לעונה הראשונה, ו/או את הכתוביות שתרגמתי לעברית.

archer12

New member
כתובת אתר לכתוביות באנגלית :

לכל העונות - דורש רישום (קצרצר וחינמי) : http://www.forom.com נועם.

frankie83

New member
אהמ...

תודה archer12, מכיר את האתר. אבל יש שם כתוביות מלאות רק לעונה הרביעית. כתוביות מעטות בלבד לפרקים בודדים של העונה השנייה והשלישית. הכתוביות שמסומנות כ - season 1 שייכות למעשה לעונה השנייה. האמת - קיוויתי לקצת יותר היענות מאנשים בפורום מעריצי הסדרה. מישהו אי שם בכל זאת מעוניין בכתוביות בעברית לסידרה?

frankie83

New member
ניסיון - רוצים כתוביות?(בעברית קלה)

אני אנסה פעם אחרונה. * יש לי כתוביות באנגלית לעונה הראשונה. * תרגמתי כתוביות לכמה פרקים לעברית. * לכל מי שהיה אדיב ושלח לי לינקים לאתרי כתוביות - תודה רבה, אבל קראו מחדש את שתי הכוכביות הראשונות. * אם מישהו ממעריצי הסידרה רוצה שאני אעלה כתוביות בעברית לפורום, הוא או היא מוזמנים להגיב. * אני באמת בן אדם נחמד שרוצה לעזור. * אבל רק אם מישהו גם רוצה לקבל את זה.

sharontze

New member
ברור שרוצים- וזה אפילו חוקי

להוריד את הסידרה זה לא חוקי כמובן, אבל לתרגם את הכתוביות זה חוקי. אגב, אולי כדאי לתרגם גם את פרק 1 של העונה ?

למעלה