תודות לכו-לם! ../images/Emo13.gif
ראשון לאסטרל, שהיה הראשון שרצה שאני אסרוק את הכתב שלי (עוד בימי IOL העליזים משהו) ובדרך פלא הוא היה הראשון שהגיב לכתב (באהבה)
גם שלא ידע שזה אני. שנית לז´אן, נכון כל העיניין של חכם, משכיל וכו´, (בטח שנכון
) נכון גם שללא השכלה גבוהה פורמלית. נכון הפנטזיות (לא רק המיניות, יכול שעות לפנטז לפרטי פרטים מה בדיוק הייתי עושה עם ה-50 מיליון ש"ח של הלוטו). אם כי לנעיצות שיורדות לכיוון מטה ולא פוגעות בשורה התחתונה הייתי מעדיף לייחס לרצון שלי לא לפגוע באף אחד. נכון (אני מקווה), עיניין ההשלמה העצמית וההכרה העצמית. והתמודדויות עם משברים אישים זה קלי קלות שלומדים להדחיק
לא נכון, עיניין ההחצנה לסוגיה, הפיטפוטים, אוהב לעזור, בתנאי שזה לא ממש יצריך ממני הרבה אנרגיות (אם כי אם צריך עזרה אמיתית אני כניראה יהיה שם). לא נכון ההטרדה מהגיל, ממש לא מעסיק אותי. שלישית, אריק, דריכות אולי כן, מתיחות לא ממש ,ישן לא רע בכלל (אם כי במבט חטוף על השעה שניכתבה ההודעה שלך הייתי מחפש רוקח טוב לב שמספק מירשמי גלולות שינה
) נכון מאוד עיניין החיפוש תוצאות במינימום מאמץ (מה לעשות, אני עצלן וחסכן אנרגיות מושבע ואני הראשון שמודה בזה). עליצות לא ממש, אופטימיות כמעט תמיד. דכדוך עד כאבי ראש כמעט אף פעם. אכן עוקב בעירנות אחר דברים עם נגיעה אלי. וכן מנסה לצאת מתסבוכת לא פשוטה שניקלעתי אליה בצורה הכי קרה ומחושבת שאפשר (מי ידע שהנסד"ק יקרוס -ועוד לפני קריסת התאומים?!)
מזהה נימות חשד ופרובוקטיבי זה די נכון, אבל אני חושש שבלי לשים לב לקחת את זה מההודעות שלי ולא ממש מהכתב.
לא פותח קלפים זה אני. אלוף הארץ בלא לפתוח את הקלפים עד הסוף. יכול להיות הכי לא ספציפי שאפשר. יכול לדבר שעות בלי בעצם להגיד כלום
יודע לזהות נישות ולנצל סעיפים. לא פראי בכביש. לא פראי גם במדרכות. ולעיצה שלך... עסקים למניעת מתיחות?! אם ישנה מתיחות מסויימת שראית בכתב זה אך ורק בגלל שניכנסתי לעסקים!
ואחרונה והכי חביבה כמובן -( בימים שהיא לא חשדנית וחושבת שרוב האנשים הם סתם חארות
) מיכל. אימפולסיבי? אני? - אולי מהיר, אולי מסוגל לקבל החלטות מהר אבל בטוח שלא באימפולסיביות. כל השאר אבל כמובן נכון. מה שלא הולך בקלות, דיי מתמוסס. לא אוהב להשקיע. לא אוהב להתחכך (אם כי זה נכון רק לגבי דברים שאני לא מוצא לנכון שהם ראוים להשקעת אנרגיה, בדברים שחשובים לי אני מאוד מחוכך
) מה יהיה עם האבא -את כבר יודעת שלצערי הרבה כבר לא יהיה
ועם אומנות... את גם יודעת.
ולסיום התנצלות על ההתחזות לניק אחר (אם כי לא הטעתי שכתבתי שזה כתב של אדם מוכר במקומות כאלה או אחרים
). אני מודע שזה בא בזמנים לא טובים של מתחזים בפורום. הסיבה היחידה היתה שרציתי לקבל ניתוח אובייקטיבי לגמרי ללא כל הנחות ואנחות. ואני חושב שקיבלתי. אוהב ומתגעגע לכולם... הדוב (בסיום רגשני משהו)