כתב

יואש1

New member
כתב

ברוכים הנימצאים. להלן כתב של אדם מוכר (במקומות כאלה או אחרים) לטיפולכם.

אהבה זה נחמד אבל אנחנו לא מאבחנים

כתבי יד ללא הסכמתם של הנבחנים. עד שלא יבוא הסבר, כל הודעה בנדון תימחק.

יואש1

New member
אין בעיה לשאול...

יש בעיה לקבל תשובה... וזאת למה? וזאת מפני שהאיש היגר לפני שבוע לניו זילנד. ולמה היגר האיש לניו זילנד? אולי בגלל ששאלו אותו מלא שאלות? אולי בגלל שנימאס לו "המצב"? אולי בגלל שראה מראש שלא מתלהבים ל"נתח" אותו? אולי בגלל שנימאס לו מהחשדנות השוררת במקומותינו? אין לי מושג. הי, שניה, הינה הוא בדיוק התקשר ושאלתי אותו להשכלתו. נו באמת... ונניח שהייתי רוצה לרמות, מה הבעיה הגדולה להמציא לו השכלה? מה הבעיה הגדולה להעלות את הכתב ולכתוב "אנא נתחו את הכתב שלי" ולחתום בניק כלשהו? מי בודק את זה? מי יכול לבדוק את זה? זה אינטרנט. זה לא החיים האמיתים.

יואש, אולי אתה צודק באמת, ואולי

כדאי שכל אחד שמוסר את כתב ידו יכתוב בכתב ידו זה גם שהוא מוכן לעבור את האבחון שלנו פה. אני חושבת שזה יכול לפתור את בעיית המדיה.

jean

New member
שלום ליואש ולכותב, הנה דעתי

ברצוני להדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ולכן יש לקחת את דעתי בערבון מוגבל. רוב ניסיוני נרכש מאימון על כתבי יד.. דבר ראשון שבולט הוא הסדר של השורות. הן מסודרות בקוים ישרים, שוליים ימנים תקניים, כתב חוטי, מופשט, חסר קישוריות, עם נעיצות לרווח בין השורות. מכך אני מסיק, שהכותב הוא אדם חכם, משכיל, אולם לדעתי ללא השכלה גבוהה פורמלית, הניסיונות שלו לחדור לשורה המרכזית עם נעיצות שלא נכנסות לשורה השנייה, מעידות על יצריות ופנטזיות שלא באות למימוש. וגם ה"ע" העצורה ואותיותיו הקטנות מעידות שהוא אולי מחצין בפני הזולת את רצונותיו וחלק מייצריו אבל בחייו האישיים הוא לא ממש מגשים והוא אדם מופנם. עם זאת, הפתיחות בין האותיות והרווחים הגדולים מעידים שהוא אדם שהכל רואים אותו וחייו חשופים לזולת. הוא פטפטן גדול בקרב חברים מדבר, קצת קשה לו לפעמים לשמור על סודות, הוא גם אוהב לסייע לאחרים, לתת יד. אבל זה סיוע שהוא מניח שמתחייב מתפקידו או מיחסו לזולת. זאת לא פילנטרופיה, או אלתרואיזם, אלא יותר דרך חיים, ועיסוק. בסה"כ, כשלעצמו מדובר באדם חכם, עם יכולת הבנה וניתוח טובים. נפשו למדה להתמודד היטב עם משברים אישיים, והוא למד להכיר ולהשלים עם עצמו. יש עניינים שמטרידים אותו, כגון גיל מבוגר, ראו איך כתב את "92" בודד בשורה.. הוא חושב ככל הנראה לא אחת על המשמעות של גיל מבוגר אבל זה לא נראה לי בנימה דכאונית, אלא יותר הרהורית. אנמית מעט.

יואש1

New member
תודה ז´אן

הרבה דברים נכונים גילית בכתב, וגם לא מעט דברים לא ממש נכונים. אבל אני עדיין לא אפרט למקרה שמישהו עוד ירצה לנסות גם. מישהו רוצה לנסות? מיכל, אולי אפילו שאת לא ממש מחבבת את הכתב וגם קצת חושדת בו תנסי?

יואש אני מניחה שהכתב הזה שייך לך

והוא נראה לי זורם עד כדי אימפולסיביות אבל גם מחודד ועוקצני. אינטלגנטי גם כן. בינתיים אני לא מפרטת יותר.

Ramie

New member
שאלה למיכל../images/Emo35.gif

אינטליגנטי - האם הכוונה לIQ? או אולי לסוג אינטליגנציה אחר? האם תוכלי/תרצי לפרט איך ניתן לקבוע אינטליגנציה מכתב יד? תודה מראש!

אריק!

New member
כמה התייחסויות

דריכות ומתיחות יתר מדירי שינה ורוגע - בלימה/תגובת יתר. מפוכח וראלי בניתוח המצב, לכל הפחות מנסה לחשוב ולהתארגן בהגיון איך להשיג תוצאה במינימום עלות/סכון, או איך להתמודד בתבונה ושליטה עם מצב כלל לא פשוט שאולי נקלעת לתוכו, מנסה לצאת ממנו. עליצות ואופטימיות משתנים להתכנסות פנימה, דכדוך עד מצוקה וכאב ראש. מתכנן ומבצע. אינטלגנטי לזהות את העיקר. שקול דעת משתנה. עוקב בערנות ודריכות בהקשר לדברים בעלי נגיעה למצבך. חשש סמוי שלא תשכנע. פקח ומזהה את מה שמתאים/פוטנציאל. נימות חשד, האשמה וסארקאזם. לרגע פרובוקטיבי קצת חד כדי להשיג דבר/להדוף לחץ. גם מעניין ומפתיע בהלך רוח מרומם, סקרני, יצירתי, מתחבר וזורם. מסנן ומתמרן בדיפלומטיה ולא פותח קלפים במלואם. כשרוצה מאד ממוקד וספציפי, כשלא: מתייחס בכלליות ומסביב וקצת ´משחק אותה´. ´עוטף´ פניה כדי לא לחשוף את תכליתה. מזהה נישה/מנצל סעיף - בהתמודדות ומיקוח. ייתכנו מקרים של כשלון הסתגלות/כניעה לחולשות - מאמץ למנוע הישנות. עצבנות שנבלמה יכולה להוביל לתגובה שגויה/פראית בכביש. ידידי, חפש דרכים להקל מתיחות בלתי בריאה, פנה לעסקים ופרקטיקה מלא את חייך בתכנים חיוביים ומספקים. בידידות, אריק.

יואש1

New member
תודה אריק

מאוד מעניין פירוט יבוא מייד אחרי שמיכל תפרט קצת יותר.

תפישה מופשטת, מחשבה מאוד מחודדת

אולי גם שנינות, החיים זורמים די בקלות כשלא שמים לב, אבל כדאי לשים לב כי יש גם ספק של תחושת החמצה. עוקצנות. הדברים הולכים בקלות, מה שלא הולך בקלות די נעלם ומתמוסס. מה יהיה עם האבא ? יחסים בלתי פתורים בעליל. מה יהיה עם הקושי להשקיע? עם ההתחמקות מחיכוכים וקונפליקטים (אז מה אם אתה שנון, צריך גם לעמוד על דעותיך......), מה יהיה עם כל המקומות בחיים שצריך להילחם בשביל עצמך ? וגם מה יהיה עם הכשרון האמנותי/אומנותי ? מיכל.

יואש1

New member
תודות לכו-לם! ../images/Emo13.gif

ראשון לאסטרל, שהיה הראשון שרצה שאני אסרוק את הכתב שלי (עוד בימי IOL העליזים משהו) ובדרך פלא הוא היה הראשון שהגיב לכתב (באהבה)
גם שלא ידע שזה אני. שנית לז´אן, נכון כל העיניין של חכם, משכיל וכו´, (בטח שנכון
) נכון גם שללא השכלה גבוהה פורמלית. נכון הפנטזיות (לא רק המיניות, יכול שעות לפנטז לפרטי פרטים מה בדיוק הייתי עושה עם ה-50 מיליון ש"ח של הלוטו). אם כי לנעיצות שיורדות לכיוון מטה ולא פוגעות בשורה התחתונה הייתי מעדיף לייחס לרצון שלי לא לפגוע באף אחד. נכון (אני מקווה), עיניין ההשלמה העצמית וההכרה העצמית. והתמודדויות עם משברים אישים זה קלי קלות שלומדים להדחיק
לא נכון, עיניין ההחצנה לסוגיה, הפיטפוטים, אוהב לעזור, בתנאי שזה לא ממש יצריך ממני הרבה אנרגיות (אם כי אם צריך עזרה אמיתית אני כניראה יהיה שם). לא נכון ההטרדה מהגיל, ממש לא מעסיק אותי. שלישית, אריק, דריכות אולי כן, מתיחות לא ממש ,ישן לא רע בכלל (אם כי במבט חטוף על השעה שניכתבה ההודעה שלך הייתי מחפש רוקח טוב לב שמספק מירשמי גלולות שינה
) נכון מאוד עיניין החיפוש תוצאות במינימום מאמץ (מה לעשות, אני עצלן וחסכן אנרגיות מושבע ואני הראשון שמודה בזה). עליצות לא ממש, אופטימיות כמעט תמיד. דכדוך עד כאבי ראש כמעט אף פעם. אכן עוקב בעירנות אחר דברים עם נגיעה אלי. וכן מנסה לצאת מתסבוכת לא פשוטה שניקלעתי אליה בצורה הכי קרה ומחושבת שאפשר (מי ידע שהנסד"ק יקרוס -ועוד לפני קריסת התאומים?!)
מזהה נימות חשד ופרובוקטיבי זה די נכון, אבל אני חושש שבלי לשים לב לקחת את זה מההודעות שלי ולא ממש מהכתב.
לא פותח קלפים זה אני. אלוף הארץ בלא לפתוח את הקלפים עד הסוף. יכול להיות הכי לא ספציפי שאפשר. יכול לדבר שעות בלי בעצם להגיד כלום
יודע לזהות נישות ולנצל סעיפים. לא פראי בכביש. לא פראי גם במדרכות. ולעיצה שלך... עסקים למניעת מתיחות?! אם ישנה מתיחות מסויימת שראית בכתב זה אך ורק בגלל שניכנסתי לעסקים!
ואחרונה והכי חביבה כמובן -( בימים שהיא לא חשדנית וחושבת שרוב האנשים הם סתם חארות
) מיכל. אימפולסיבי? אני? - אולי מהיר, אולי מסוגל לקבל החלטות מהר אבל בטוח שלא באימפולסיביות. כל השאר אבל כמובן נכון. מה שלא הולך בקלות, דיי מתמוסס. לא אוהב להשקיע. לא אוהב להתחכך (אם כי זה נכון רק לגבי דברים שאני לא מוצא לנכון שהם ראוים להשקעת אנרגיה, בדברים שחשובים לי אני מאוד מחוכך
) מה יהיה עם האבא -את כבר יודעת שלצערי הרבה כבר לא יהיה
ועם אומנות... את גם יודעת.
ולסיום התנצלות על ההתחזות לניק אחר (אם כי לא הטעתי שכתבתי שזה כתב של אדם מוכר במקומות כאלה או אחרים
). אני מודע שזה בא בזמנים לא טובים של מתחזים בפורום. הסיבה היחידה היתה שרציתי לקבל ניתוח אובייקטיבי לגמרי ללא כל הנחות ואנחות. ואני חושב שקיבלתי. אוהב ומתגעגע לכולם... הדוב (בסיום רגשני משהו)

למעלה