כתב

riki t

New member
האמת אלעד?

לא נראה לי שתאהב לקרוא את מה שיש לי לומר על הכתב הנ"ל. הכתב בגדול ובין היתר משדר פערי ענק בין חזות החוץ המוקרנת לבין מה שמתחולל בתוכו באמת, הדבר ניכר במבט מהיר בין מה שמשדר הכתב כמכלול בהתרשמות הראשונית לבין מה שבאמת קורה בגוף הכתב עצמו , ויותר לעומק - ניתן להבחין בסתירות רבות שמופיעות בהרבה מאוד סימנים שהוחצנו מלכתחילה ונסוגים לכיוון אחר (למשל : עקבו אחר יסוד הקער, אחר האזור העלי, אחר המבנה המלא מול השילדי). מעבר לזה יש את האיטיות, הסדירות הצורנית, השסעים, ההצרות, הכוויצות, המתיחות, החידודיות, הזווייתיות, הרטטים ואוףףף מה לא, כבר לא בטוחה מי נגד מי כרגע.

'בגדול' אני מסכים עם ריקי לגבי פערי פנים

חוץ ניכרים, והדוגמאות שנתנה לכך, ונדמה לי שהפוקוס הנכון הוא קונפליקט/פער בין סולם ערכים כלשהו, מודגם מוצהר לבין זה שמוגשם בפועל, ויש לדבר השלכות שונות, מקצתן פחות חיוביות כפי שנרמז ע"י ריקי. נדמה לי שלא הוגן להיכנס לכך ברזולוציה גבוהה יותר בתכתובת הפומבית. בנוסף, זה אמנם תופס את תשומת לבנו אך אין בכך כדי לגרוע מכשרונות ואיכויות שיש באיש, וראוי היה שאלה יופיעו בכל התייחסות וניתוח לגביו. נ.ב. אל תבנו על פידבק מאלעד, הוא מאד סלקטיבי בכך.

אלעד2

New member
שפת אם. מה מקצועו?

אודי, למה ככה? אני תמיד אומר מי הכותב ומה שידוע לי. הרי סה"כ אני מוצא את הכתבים ברשת וואין לי הכרות אישית עם הכותבים יותר מכם.

למעלה