כתב של ילדה

אורין1

New member
כתב של ילדה

שלום הייתי שמחה לשמוע מכם על הכתב הבא של ילדה בת שבע.

אריק!

New member
אורין שלום לך.

למרות בגרות מה בכתב ידה היא צעירה מכדי שנתעסק אתה. אם זה משהו חשוב, מעבר לסקרנות, יש כמה שעוסקים בכך באופן מקצועי יותר, אולי עטרה תוכל להמליץ לך על מישהי.

עטרה ב ט

New member
אנחנו באמת לא מתעסקים עם ילדים

קטנים כל כך. זה רגיש מדי ופרוץ מדי אתית. יש פסיכולוגים וגרפולוגים מומחים לתחום הזה, ואם את מוטרדת יותר עדיף תלכי לאיש מקצוע.

astral tal

New member
אורין - תבקשי ממנה לצייר

בכל דף בנפרד - עץ, ילדה ובית ואני ייתן לך משהו קליל

עטרה ב ט

New member
אסטראל זה מיועד אליך

אני חוזרת ומדגישה : לא להתעסק עם ילדים כל כך קטנים. זה מאוד לא אחראי, זה יכול להיות מאוד משמעותי למי שמקבל את המידע וזה יכול גם להזיק. אלו דברים רגישים מדי ומאוד מאוד כדאי להיזהר בהם. ולהיזהר במקרה הזה פירושו: לא לתת תשובה.

astral tal

New member
בכל מקרה הייתי אומר רק דברים

כללים ככה אבל בסדר - אני לא אנתח

אורין2

New member
עטרה

מילא לא לתת תשובה,אף אחד לא מכריח אותך,אבל מה זה ענינך אם אחרים יתנו תשובות? כל אחד יכול לשאול בפורום הזה וכל אחד שרוצה לענות יכול לענות,אף אחד לא צריך אישור ממך בשביל זה ! אני מזמינה את מי שרוצה לענות ,לענות כאן או דרך המסרים,הפורום הזה מיועד לקהל הרחב ולא רק לגברת עטרה!

Druyanizem

New member
אני חושב שעטרה

רק הזהירה את אסטר אל לא לתת תשובה.. כי ילדים קטנים זה דבר באמת רגיש ואני לא חושב שצריכים להלחיץ את ההורים כי אסטראל בכל אופן לא מקצועי ודרך האינטרנט קשה לנתח כתב. מה גם שאם אני לא טועה הכתב של ילד בן ארבע לא מעוצב ולא יכול לומר הרבה... נראה לי בכל אופן

אורין2

New member
בגיל ארבע רוב הילדים לא כותבים ../images/Emo3.gif

אם תקרא שוב את ההודעה תראה ששאלתי על ילדה בת שבע. ואם זה רגיש או לא - תן לי להחליט על כך.

עטרה ב ט

New member
אורין, אם זה מוצא חן בעינייך ואם לא

אני, כמנהלת הפורום, קובעת את החוקים פה ומחליטה מה כן ומה לא. והחוקים שלי אומרים שיש אתיקה ויש רגישות ויש טוב ויש רע, ויש דברים שאם יעלו לפורום יימחקו. את מוזמנת להציץ בכללי האתיקה של הפורום שנמצאים בהודעת המנהל (אם אני לא טועה).

עטרה ב ט

New member
אכן, בסוף הודעת המנהל, מופיעה

מדיניות מחיקת הודעות. אורין, חשוב לי שתביני שזה לא מכוון אישי נגדך, אלא נובע מנסיונות קודמים שהיו לנו בפורום.

אריק!

New member
תגובה

לא ניתחתי אף פעם גיל זה. דפוס התנהגות שקשה לה לשנותו. נובע ממצוקה פנימית חבויה שלא ניתן לקשור אותה ישירות לדפוס ההתנהגות הגלוי. מקשיבה כאילו פתוחה לקבל ולהשתכנע - תכל´ס לא מפנימה ומשנה. התנגדות פנימית. מעצור. עקשנות. גאווה. רגישות. התרסה. רכוז מתחלף. אולי קשיי מעקב והבנה בקצב של אחרים, מה שיצר חוסר בטחון, רגישות, קושי עם בקורת, הסתרת חולשה גם בהקשר שונה.

למעלה