כתב רבני

באמת כתב מיוחד

עשיר ומסולסל, עתיר קשתות ותוספות לא תקניות, כמו נהנה במלוא חושיו, אמן, בוהמי, חובב צבע, צליל ו וודקה? האחרון זה סתםםם. אבל אין ספק שהוא מונע הרבה ע"י הרגש והדימיון. מצד שני זה נכון גם לגבי הנשיא שנאחז חזק בצמות של גילה. מקצת התוספות מכופפות כלפי מטה ולרגע כמעט מתעקלות אחורה, בדומה ליד שעושה תנועה ארוכה בטרם היא נוחתת במקום לשם התכוונה להגיע. סתםםם, לא להתייחס, שתיתי קצת.

TIME4U

New member
מקצת התוספות המכופפות??

זה הוודקה, הוודקה... יש המון קשתות קמורןת, אפילו מהלך השורות קמור, יש כאן נסיון חזק לשלוט ברגשותיו , ושיתוף פעולה טוב בין שלושת האזורים, כמו כן חריף שכל ויודע להסתדר...(ראו קישורים מעניבים, כוזבים וכד')

ריקי, אם הבנתי אותך נכון..

את מתקנת אותי לגבי "מקצת" כלומר, מחמת הוודקה לא ראיתי שיש הרבה ? או שלא הבנתי. בכל מקרה, הגבול שבין כיפוף כזה ואחר כלפי מטה לבין קשת בסיס מהופכת קמורה הוא לא הבדל מהותי, אבל בכל זאת ניתן למצוא כל מיני ווריאציות. אגב, כיפוף או קמר מהדגם הנ"ל שפולש יותר או פחות למטה, מעיב בדרך כלשהי על שיתוף הפעולה הבין איזורי ורומז על קשיי תיווך של המתווך לנוכח אי אילו רגישויות וצרכים שמקורם באיזור התחתון שיפה להם השתקה, הצנעה או בלימה. בבואך לקבוע את השילוש המוכר את צריכה לקחת בחשבון גם אלמנטים כגון אלה. בכל מקרה, תוספות כאלה מרמזות על הסתגלות תחת קשיים במישור נתון.

TIME4U

New member
אודי, אודי

סתם צחקתי עם הוודקה. פשוט היית עדין עם המילה "מקצת" , אז האשמתי את הוודקה, וחוץ מזה שזו היתה הזמנה לקרוא לך ולהגיד לך שלום, מזמן לא.. תודה על התוספת המבהירה, לקחתי לתשומת ליבי. המשך יום נעים לכולנו, ביי.

TIME4U

New member
איך להתייחס להפרשים הקיצוניים בעובי

הקו והפרשי הלחץ? התרשמות מהירה ולא מחייבת. כתב מאוד מעניין ואדם מיוחד, עשיר נפש, בעל חשיבה ותפיסה מהירה, המון דמיון,יכולה אדירה לקשר נושאים ויכולת לפרק נושא לגורמים תוך כדי בדיקת העובדות לעומק, מקורי, בעל תוכן עשיר , מעניין ויודע לעניין, עם כל המהירות מפעיל ביקורת עצמית ושליטה עצמית אדירה, ואע"פ הרגשנות הניכרת נותן להגיון להנחות. כמו כן ניכרים סימני האטה תוך כדי מהירות, בהם מפעיל ביקורת עצמית קפדנית ומנסה להבהיר את עצמו תוך כדי הסתייגות מחשיפת יתר (כמו כן יש לחץ חזק בקווים האנכיים אכן נהנתני, רגיש ובעל יכולת תאום נפלאה עם הזולת, מעניין להיות במחיצתו .

shamon51

New member
עובי הקו והפרשי לחץ

נראה שנכתב עם עט ציפורן שכבר לא נראה במקומותנו שנים רבות.

TIME4U

New member
תודה שמעון , כנראה אימץ ומיצה את

את הדיו עד הסוף ורק אז טבל שוב, מה שנקרא אגב אצל אודם "הטווח המאומץ הממצה".

shamon51

New member
אני לא חושב שהוא התאמץ

עם עט נובע כל זווית כתיבה כל זווית בכתב יוצרים לחץ שונה על הקצה ולכן כמות אחרת של דיו יוצאת אני זוכר מסבא שלי

TIME4U

New member
נכון, אתה צודק

הוא באמת לא מיצה ואימץ עד לסוף, ההסבר שלך נשמע לי, שוב תודה.

למעלה