כתב רבני(ת)

TIME4U

New member
כתב מעניין לרבנית

הדפסתי והאכות לא משהו , מנסה להתרשם לבינתיים ואשתדל לשוב עם סימנים בולטים ומעניינים.

TIME4U

New member
אוקיי...

התחברתי ואהבתי את הכתב שלה, נראה לי שילוב מאוד יפה של מאפייני ה' +ד' עם הרבה יתרונות לכיוון ד' ומקצת חסרונות לכיוון ה' . אישה צנועה וישרה,לא חופשייה בהבעתה, חביבה, אדיבה , נעימה לזולת , רגישה , סבלנית,בעלת טאקט , מתונה ומחושבת מאוד בכל הלך דרכה , גישתה ועשייתה, היא חזקה, יודעת מה רוצה ויודעת לנתב את דרכה בהתמדה והצלחה,עומדת על שלה. מקפידה על פרטים, בודקת כל דבר ביסודיות ולעומק ואף חרוצה. עם זאת ניכר קושי כלשהו שמקשה עליה להסתגל למציאות/לחברה ונובע מעקרונותיה ואופן ראייתה את הדברים באופן סובייקטיבי. סימנים מעניינים/מיוחדים: אל-נמיכה תחילית: י', ן', אל נמיכה סיומית: מ' (ומתממש) שקיעות: נ', ק', ך' ע' גביהה:ך הצטררות מול התרחבות בפסע מילה שינויים ברווחים בין האותיות אותיות במגמת עלייה וירידה תוך ההתקדמות בשורה האופקית אזור תחתון מכריע באורכו , פותח ומסתתים בגדם, ונע לכיוון שמאל תוך אל-עלייה. קו ישר מחליף קמר. זוית מחליפה קמר באזור עילי (כולל ך') קווים מאודשים גדומים : ו' מ' שינויים בנפח באזור העילי לאורך הטקסט (ל') שינויי נפח ב-ע' (ראו 'עד' לעומת 'עמו') נטייה חדה שמתיישרת. נמיכה תחילית-ב' הצרות בסיומי מילים תבניות מרובעות אנכיות- אודי, הסבר למשמעות יתקבל בברכה. ובטח יש עוד, משאירה לאחרים... שינוייםבין קער מעוגל, לבין זוית מחליפה קער .

TIME4U

New member
הלוואי ורד,

והכי הרבה אם אקבל נזיפות מהמנהל , אז לפחות אלמד מהטעויות, תודה בכל אופן.

TIME4U

New member
יש תופעה לא עיקבית באזור עליון

באות ל', הבסיס שלה יושב בנטייה חדה באזור האמצעי, ואילו בסיום ה-ל'- היא מתקשה להתמיד בנטייה זו, הנטייה מתקהה, מתקשה להתגמש וליצור תנועה סיבובית, ההתעקלות שם בפנייה קשה לה , ואחרי הפניה (לימין) - במום להתעגל ולרדת לפי התקן, היא ממשיכה הלאה, מרחיבה את המגמה ימינה ונוצרת בסופו של דבר תבנית של מלבן/מקבילית מועמדים על הציר האנכי. האם הסימן הזה יחד עם אותיות י' שמוגבהות מידיי מעל האזור האמצעי, ויחד עם אל-עלייה באותיות בהם מתקשה ליצור את צורת הקמר , עשויים אולי להעיד על הקושי שלה (למרות רצונה העז להתגבר עליו)להסתגל ולזרום אל מול המציאות/הדרישות החברתיות, קושי שמקורו בדפוסי מחשבה שטמונים, מקובעים ומושרשים היטב באישיותה?

התבנית הרבועה/מלבנית

היא בראש ובראשונה תבנית זוויתית, הציר האנכי מודגש שוקע ומדגיש את הרצון, העקרונות, הביסוס והיסודיות, מן הסתם אלה עומדים לנגד עיניה כמחויבות פנימית אישית שאין להקל ולהרפות בה. הציר החברתי כשלעצמו הוא פחות חשוב, פחות עומד בפני עצמו ולכן ראוי לנצל את הזמן והמשאבים לחיזוק העקרונות וכוח העמידה, להגשים את האידיאות הלכה למעשה ובאופן יסודי. אין סבה היגיון ואפשרות מבחינתה לוותר,להתגמש ולהשתוות בהקשרים אלה כך ששיקולי ראווה, יוקרה, תדמית ומסחריות - זרים לה. אם זאת, יש לקחת בחשבון שתבניות מצולעות מצרות את שדה ואופקי הראיה לתחומי המנטאליות האישיים ולמה שהוטמע ותורגל. עד כאן הנאום היומי.

TIME4U

New member
היי אודי../images/Emo96.gif, תודה

אחלה נאום על הבוקר, עוד הרבה כאלה, עוד הרבה כאלה. אני לא יודעת איך חשבתי אתמול על מאפייני ה' , זה לא זה!!, אני צריכה לחשוב איך להיזהר מטעויות כאלה, ועוד נק' - הכתב משדר כאילו שעברית אינה שפת האם שלה, נכון?

למה את מזדרזת לגנוז את עצמך?

יש בכתב מאפיינים של ה', ויש גם כמה מאפיינים מאד מעניינים ופיקנטריים, אבל אני חייב לצנזר את עצמי אחרת שמי יופיע על תקן של "מוחרם" על כל מיני כרזות רחוב.

למעלה