"כתב פלילי"

"כתב פלילי"

שלום לכם, ביום רביעי הקרוב בשעה 21:40 מתחילה בשידור חוזר סדרת המתח הישראלית "כתב פלילי". הסדרה כבר שודרה שנה שעברה בערוץ הראשון ועכשיו היא חוזרת לשידור חוזר כניראה לפני עונה שנייה. הסדרה מאוד איכותית ומאוד מוצלחת עם מגוון רב של שחקנים מוכשרים, בימוי טוב, איכות צילום אדירה, ומתח רב. אפשר לומר שאם הסדרה הייתה משודרת בערוץ 2 ולא בערוץ1 אז היו הרבה מכירים אותה והיא הייתה זוכה לרייטינג רב !! בכל אופן, בגלל שהסדרה משודרת ביום רביעי ב 21:40 ומיד אח"כ מתחיל CSI ניו יורק, חשבתי שיהיה נחמד ומר לכם את זה ופשוט תשבו מול הטיוי כבר ב 21:40. אני אהיה מוכן כל שבוע לפתוח שרשור על הסדרה+ תקציר כמו שאני עושה עם פרקי CSI. ואם תראו זה יהיה נחמד... תמסכו על הטעם שלי, לא תתאכזבו, מדובר בסדרה ממש אבל ממש טובה. "כתב פלילי" כל רביעי ב 21:40 בערוץ הראשון

הדמר

New member
../images/Emo45.gif זו באמת תוכנית יפה

לאלהאמין שהיא שייכת לערוץ 1

נכון מאוד...

אני נורא אוהב את הסשבה את המתח שבה, את האמיתיות שבה, אין דהווינים, הכל כ"כ חי שם. זהשם את "הבורר" בכיס הקטן.. ראיתי הבורר ואני חושב שכתב פלילי פי מאה הרבה יותר טוב !!

Sensorium

New member
ערוץ 1 דווקא מגניבים

יצא לי לראות ברפרוף כמה סרטים של יום שיש -עולם מופלא CSI וביום ראשון מדיי פעם יש תוכניות תחקיר ממש מעניינות

ועוד תכנית ממש ממש מעניינת

CSI מיאמי
די די לא להרביץ חזק

4hilla4

New member
מה לעשות... אני "מכורה"

סמי בא לעזורר...... הוא הכבאי הגיבור!!!!

למעלה