כתב מתחבר

hanuca

New member
כתב מתחבר

שלום לכם, יש לי נטייה לחבר אותיות כשאני כותב.. מה המשמעות הגרפולוגית של חיבור אותיות במינון גבוה? תודה ושיהיה ט"ו בשבט שמח (למרות שקצת מאוחר).... חנוכה

אריק!

New member
תגיד לי, נראה לך מתאים באמצע

מסיבת יום הולדת להתחיל עם השאלות האלה ? תפריד קצת, תן להם לנשום. ולעטרה, עכשיו כבר מותר לספר שאני הייתי הראשון, אבל לפי השרשור לא האחרון. את לא יכולה להסתפק באחד ? יש לך עוד כשעה להתענג. מזל טוב. אריק.

116x

New member
עטרה ....מזל טוב ../images/Emo141.gif

אני יודע... היום זה אחרי המסיבה אבל עדיף עכשו מאשר אף פעם וכמו שאמרו חזל"נו "אם לא עכשו אמתי? " ועכשו לגבי החיבורים: חיבור אותיות ובכלל כל סימן גרפולוגי יכול להיות חיובי ושלילי החיבורים - מראים על מידת ההסתגלות של הכותב בתחום האנטלקטואלי , הרגשי , והבצועי של הכותב דוגמה למשל : בתחום האנטלקטואלי - יכולת מנפולטביות, במידה מסוימת זה טוב או רע . מהירות קליטה וחשיבה או הצפת גירויים עד כדי קושי ערפול. בתחום הרגשי והחברתי - גמישות וכושר הסתגלות ,או נודנקיות וקרצצת . ובתחום הביצועי -קורדינציה , מהירות הביצוע או זילזול חוסר אכפתיות לקטנות כמובן שיש עוד ... אבל זה רק דוגמה . השאלה איך החבור מתבטה בכתב ? סוג החיבור חזק"ק ? [ר"ת חוטי זויתי קעור קמור כנ"ל] מה החיבור משדר? - זרימה ,דינמיות ,תנופה ,רפיון, נשרכות ?

hanuca

New member
מזל טוב עטרה!

שלום שוב, עטרה, סליחה... מזל טוב, כי בכל זאת מוטב מאוחר מאשר לעולם לא... שתהייה לך השנה הטובה ביותר שחווית עד כה(וכך הלאה והלאה כמעיין המתגבר עד הקץ הבלתי נמנע).. ושתשרה עלייך השלווה, האהבה והאושר ..עלייך ועל כולם. ----- עכשיו, תודה על ההתייחסות. ובאמת שקשה לי להגדיר את אופי החיבורים בין האותיות, ולכן אני מקווה שאוכל לסרוק ולהראות לכם את כתב ידי שתוכלו להתרשם ולקבוע בעצמכם.. אם תרצו/תוכלו. שיהיה לכם ערב נעים, חנוכה

למעלה