כתב משתנה

dikelmikel

New member
כתב משתנה

שלום. אני חדשה פה, ונראה לי שאני אשאר... בכל אופן, אני בת 28 בקרוב, ויש לי שאלה קטנה.... כל יומיים בערך משתנה לי הכתב. אני יודעת שזה נורמאלי, אבל העניין הוא שאני עושה את זה במודע, וגם יש לי סוגי כתב מסויימים. (פונטים של עצמי), וכל פעם שבא לי אני משנה כתב. מה שגם, אני נוטה להעתיק כתבים שאני רואה אצל אחרים (כאלה שמוצאים חן בעיניי), וזה כולל את אופן אחיזת העט! האם זה מוזר? על מה זה מעיד??? אני כותבת ממש חזק, וד"א הכתב שלי גם משתנה מעט לעט. אני נוטה להשתמש בעט כדורי. תודה מראש, דקלה.

כי19

New member
שלום דקלה.בכדי שנבין טוב יותר,אולי

כדאי שסרקי לכאן מספר פונטים שלך.ונוכל לראות באמת האם ועד כמה הוא אכן משתנה.

pumiki25

New member
היי דקלה

אז את יודעת שזה נורמלי - זה כבר טוב
כתבי היד שלנו מושפעים מכמה וכמה גורמים - ביניהם מצב הרוח, רמת העירנות, הבריאות הפיזית, כימיקלים שונים, אלכוהול וכיו"ב. עוד דבר שאני חושבת שחשוב לציין הוא שכתב היד שלנו מהווה עבורנו אמצעי להציג את עצמנו בפני החברה - ממש כפי שאנו בוחרים להציג עצמנו באמצעות לבוש, קודי התנהגות וכדומה. כאשר את משנה את כתב היד שלך במודע - את מנסה להציג את עצמך באופן מסויים בעיני החברה (אם הכתב מיועד להיקרא בפני אחרים - וכתב שכזה נקרא "כתב פרסונה" במידה והשינוי שחל בכתב הוא משמעותי ומאולץ במיוחד) או מנסה להגשים את האני האידיאלי שלך - כשאת כותבת לעצמך. העתקה של כתב יד אחר מהווה סימן למושפעות ע"י החברה והצורך להתאים עצמך אליה על כל מוסכמויותיה, מוסריה וערכיה - תוך שאותו שינוי עשוי לבוא על חשבון מאפיינים ייחודים ואינדיוידואליים שלך שאת בוחרת להסתיר ולהסוות מסיבה זו או אחרת. הוא יכול לשקף גם ניסיון למצוא חן בעיני האחר, לדמות לאחר על מנת להתאים עצמך אליו ואל הדרך בה את מאמינה שהוא תופס אותך, ניסיון לענות על הציפיות שאת מאמינה שהוא מכוון כלפייך, וגם ניסיון לשנות דבר מה בעצמך שהיית מעוניינת לשנות. (אני מקווה שהייתי ברורה - מתנצלת אם לא!)

pumiki25

New member
תודה, אודי! ../images/Emo24.gif

אני בת 23, בימים אלה מסיימת את לימודי הגרפולוגיה שלי (לפני הסטאז'). חשבתי שהגיע הזמן להתחיל וליישם את הידע שלי, לבדוק היכן נקודות החולשה שלי ומה זקוקה לחזק, להתאמן קצת וכמובן - ללמוד מכם, המנוסים בהרבה יותר
אשמח אם מפעם לפעם תוכל אתה ו/או שאר הגרפולוגים שגולשים בפורום "לכוון" אותי קצת, ואולי להעניק מעט פידבק! שוב - תודה, ושמחה להיות כאן!

TIME4U

New member
ברוכה הבאה מיקי

אני שמחה שהצטרפת, והמון בהצלחה. (אודי, תודה)

תוספת קטנה למה שמיקי כתבה

כתב שמרכיביו משתנים עשוי לרמוז לנו על חגיגה שמשתתפים בה כמה פוטנציות שמנסות להסתדר יחד - בהצלחה משתנה.

למעלה