כתב מחאה

כתב מחאה

הסבות והסבתות שלי נולדו בישראל, הורי נולדו בישראל וגם אני נולדתי בישראל. תרמתי למדינה את שרותי הצבאי במשך 3 שנים, אני עושה מילואים, אני עובד ולא ביקשתי אבטלה גם בתקופות הקשות שלי, אני עובד למחייתי ומשלם מיסים. אין לי מספיק כסף כדי לקנות קורת גג. עובדות סוציאליות ביקשו עבורי דירת עמידר. אני משלם שכר דירה, מקבל סיוע בשכר דירה כאשר כל החיים שלי אצטרך את הסיוע בשכר דירה כי המשכורת שלי לא מספיקה למחייתי למרות שאני עובד 10 שעות ביום. למצבים כמו שלי, היה קיים פתרון מעולה והוא שכירות מסובסדת בדירת עמידר שהופכת את הבנאדם לדייר מוגן של עמידר. אומרים לנו בתקשורת הפוליטיקאים השקרנים שאין מספיק דיור ציבורי. אני רוצה לומר לכם שזה שקר וכזב !! יש מלא דירות ציבוריות ואין שום מחסור ! אבל, הדירות האלה ניתנות עבור עולים חדשים. אני נמצא הרבה בחברת עמידר, ובמסדרנות אנחנו מדברים ביננו ומבינים שאנחנו הותיקים זבל שבזבלים ! אנחנו זבל מפני שאנחנו מאפשרים שיחרבנו עלינו. את כל הדירות נותנים לעולים חדשים ומעדיפים את העולים החדשים ואנחנו מה עושים ? אנחנו לא עושים דבר, אז מי זבל ? אנחנו זבל שאנחנו לא מוחים ! אנחנו זבל שבמקום שיעזרו לנו, אנחנו שותקים כשנותנים לעולים חדשים את דירות עמידר. משרד הקליטה נותן לעולים החדשים אוטומטית את הדירות הציבוריות. ואנחנו קורעים את התחת כדי לשלם שכר דירה, מקבלים סיוע בשכר דירה על דירה של בנאדם פרטי שלעולם לא תהיה שלנו. אנחנו משלמים לריק. המדינה זורקת כספים סתם ואנחנו נשאר נזקקים לסיוע בשכר דירה. ואילו העולים החדשים מקבלים את הדירות הציבוריות והופכים לדיירים מוגנים בהן. במצב הזה אנחנו זבל שאנחנו עושים צבא בכלל ! צריך למחות על המצב המכוער הזה ולא לשלוח את ילדינו לצבא ההגנה לישראל ! צריך למחות ולא לשלם מיסים ! צריך למחות ולא לתת למדינה המחורבנת הזאת כלום כי אנחנו נתנו את חובותינו והמדינה מעדיפה עולים חדשים על פנינו ! אז אנחנו זבל ! הצטרפו למטה המאבק באפליה שלא נותנים לנו דירות עמידר ונותנים אותן לעולים חדשים ! בואו נמחה על המצב המכוער הזה שאנחנו קורעים את התחת כדי לשלם שכר דירה על דירה שלעולם לא תהיה שלנו, כשלעולים חדשים נותנים דירות עמידר. בואו נחתום על עצומה שאנחנו מוחים על האפליה שמפלים אותנו לרעה לעומת העולים שהמדינה מעדיפה אותם על פנינו. ועל המצב הזה אנחנו מוחים ומצהירים שלא נשלח את ילדינו לשרות צבאי ולא לשרות לאומי. לא נעשה מילואים. לא נשלם מיסים. אנחנו מוחים ונלחם באפליה עד הסוף ! חבל שנתנו למדינה שרות צבאי. חבל ששילמנו מיסים. חבל שעשינו מילואים. המדינה צריכה לקבל מאיתנו ___ לעין !

sharc

New member
לא לחזור לקווי 67

אם ישראל תעקור את ההתישבות היהודית ביו"ש ותיסוג לקווי הגבול מלפני 40 שנה, מחירי הקרקע והדיור יעלו בצורה ניכרת וזה יכביד עוד יותר על זוגות צעירים ועולים שנאנקים תחת עול המשכנתא וגם על חסרי דיור. מי שדואג לשכבות החלשות, לעניים, ולמיעוטי יכולת , ולאיכות הסביבה , צריך להתנגד נחרצות לעקירת ההתישבות היהודית המפוארת ביו"ש ורמת הגולן. מעט השטחים הפנויים במדינה הולכים ומצתמצמים, הנגב הופך להיות פח זבל של המדינה וגם מלא בבסיסי צבא ושיטחי אש, בגליל יש שמורות טבע שלא כדאי להרוס , ולכן מתבקש ביותר לישב ולהרחיב במהרה את ההתישבות היהודית על אדמות הטרשים הריקות ביו"ש ( חוץ משיטחי A כדי להימנע מסיפוח אוכלוסיה ערבית עוינת לישראל ) ואדמות הבזלת בגולן.

ל שכזו

New member
להפך,

המדינה תוכל להשקיע את הכספים שהיא מבזבזת כרגע על כיבוש על אחר ושמירה על התנחלויות בשביל דיור מוגן לאזרחיה.

sharc

New member
רק העלות של פינוי תושבי יו"ש היהודים

נאמד בעשרות מיליארדים רבים שזה כבר יגרום למכה אנושה למשק. בנוסף הוצאות הביטחון לא יקטנו, האם קטנו הוצאות הביטחון כתוצאה מהנסיגה בגוש קטיף ? יתכן שהיה מוצדק לפנות ישובים מבודדים כמו נצרים שעלות ביטחונם גבוה ביותר אבל ביו"ש רוב ההתישבות אינה כזו מבודדת ובבודאי בגושי ההתישבות כמו ירושלים רבתי , אריאל וכו. גם אם נניח שלא יהיו פעולות איבה רבים מהקו הירוק ( סיכוי נמוך מאד לאור איומי ארגוני הטרור ) עדין יהיה צורך לשמור על גבול ארוך ומפותל ( ממסתננים, גנבים ....) בנחיתות טופוגרפית מול הרי השומרון, פרוזדור ירושלים יהפוך להיות פרוסדור מאוים כמו לפני 67 ... ועוד לא היזכרתי את נושא המים שלא תהיה לנו עליו שליטה. לדעתי עקב מצוקת הקרקע הזמינה מחירי הדיור יעלו הרבה יותר מאשר העלות של לשמור על ההתישבות ביו"ש שרובה אינה מבודדת . בנוסף צפיפות , פקקים זיהום אוויר שגם גורמים להפסדים כספיים למשק בצורה עקיפה. עוד הערב: ביו"ש אין שום שליטה על עם אחר, 90% מערביי יו"ש נימצאים בשיטחי A תחת אחריות פלסטינית. צה"ל פולש לשם מקים מחסומים וכו רק בגלל המילחמה בטרור ( בעיקר כדי להגן על תל אביב ופחות כדי להגן על קדומים ופסגות שהם מגודרים ויש שם שמירה פנימית )

StrengthHonor

New member
<שגיאה לוגית מס 83', 84'>

83: חצי מליון איש שגרים ביו"ש הם גם אזרחים וגם אם נפנה רק חצי ונעשה חילופי שטחים(מה שאין בכלל פרטנר לזה גם לא עבאס רודף הצדק הפילוסוף) זה לא ההתנתקות מעזה , כאן יהיו 2 עשיריות מליון איש שירצו לשים את כל מי שיזם את השטויות האלה בלי לחשוב עליהם על המוקד. 84: ידוע שלמרות ששלום יתכן באופק התוצאה המיידית של הנסיגה היא מלחמה ואינטיפאדה , כמה פרוסות עוגה הבטחון יקח אז? godam moonbats...

למעלה