כתב יפני

hilla11

New member
כתב יפני

מישהו יודע איך כותבים ביפנית אני אוהבת אותך? זה דחוף.... תודה...

noam3010

New member
לי אין מושג

אבל את יכולה לשאול בפורום יפנית שפה ותרבות.

שמתי לב שכבר פנית לפורום יפן

אז אין טעם לשאול פה, כי זה לא ממש הנושא. תחכי לתשובה משם.

Lust chan

New member
נצל"ש ;;../images/Emo135.gif

זהו, סיימתי היום שתי סדרות. ואין לי שום חשק לאנימה TT_TT אני מדוכאת ;; יאמיבו 3333333> אפילו שהרסו קצת את הסוף, עשו אותו כ"כ טוב ;;

mikokikyo

New member
נצל"ש

מישהו שמע מטוף צ'אן לאחרונה? כבר שנים שלא ראיתי אותה והיא לא מתחברה לאייסי וזה... מישהו יודע אם היא בסדר?

Nittle Grasper

New member
../images/Emo45.gifתהיתי לעצמי גם ><

[לא שאני מתחברת לאייסי בד"כ אבל שמתי לב בדרכיי שלי.. #_#] יש למישו תמספר פלאפון שלה אומשו? ני להתגעגע ;ם;

יא שמנים, לצ'אט

ברגע זה ;_; או שאני אבכה, ולא אדבר איתכם יותר בחיים. ם-ם... פשוט בואו לצ'אט.

Lust chan

New member
נצל"ש../images/Emo135.gif

א..אני מרגישה ממש ממש רע. כשהתעוררתי בקושי הצלחתי לזוז מהכאב בטן, ניסיתי לקום כדי להכין לעצמי תה והכל הסתובב סביבי ולא ראיתי כלום. זה |כלכך הפחיד אותי.. עכשיו אני מרגישה קצת יותרטובאבל ממש פחדתי, חשבתי שאני הולכת למות. ובטח גם עם המזל שלי הוא בכלל לא יראה שפתחו לו שרשור יום הולדת, הפויה הזה. חיבוק, מישהו?

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

תרגישי טוב וזה~ מקסימום כשיהיה לו מסן נורמלי נשלח לו קישור לשירשור ם;

NoAmItA ChAn

New member
*צומי* תרגישי טוב ;;

תבקשי מאמא שלך או מאבא שלך שיכינו לך תה אומשו @_@; תרגישי טוב >_< 3333>~

Mana Sama

New member
אוה תרגישי טוב גלצ'אן!! 3>

תקחי אדוויל אומשו לכאבי בטן,זה עוזר ותנוחי הרבה ותשתי הרבה מים!

SaijinKun

New member
תרגישי טוב T_T

[אנשים, נבהלתי במסן @_@;] אני שמח שאת מרגישה טוב יותר, אבל עדיין, תרגישיטוב 3>~ ואמ. הוא ישים לב. אבל אם לא, אז את לא צריכה להיות עצובה, הוא ישים לב במוקדם או במאוחר. 33333333> [נו כן, אני אידיוט שלא יודע לנחם >; ]

De-Panther

New member
ארג ארג ארג ארג ארג|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פספסתי גם את הסרט הזה של היקארו נו גו שהיה עכשיו וגם את הסרט של סאקורה(אבל את זה כבר ראיתי מזמן אז לא כזה מעניין אותי) אוף אני רוצה לראות סרטים של היקארו
ועכשיו בטלויזיה יש אינויאשה... אבל זה פרק שראיתי אותו יותר מידיי פעמים למרות שתמיד כיף לראות את הפתיח הזה

למעלה