כתב יד...

junky285

New member
כתב יד...

שלום, צירפתי את כתב ידי וביקשתי אבחון לגבי תחומים שמתאימים לי ללמוד. בנוסף, האם אפשר לאבחן משהו גם על הזוגיות שלי ועל חיי הנישואין? תודה.

כי19

New member
תכתבי מספר תחומים או מקצועות שמעניינים אותך

ואשתדל לתת לך כיוון.

junky285

New member
בוקר טוב....

אני מצרפת רשימה של תחומים שהתעניינתי בהם ועדיין מתעניינת. תודה.

כי19

New member
מתאים לך, צילום,עיצוב פנים. בגדול מתאים לך גם

פסיכולוגיה,אבל זה כבר יהיה לך קשה להתחיל עכשיו ללמוד להיות פסיכולוגית. גם הגיל וגם הנישואין. אני רואה שלימודים כאלה יקחו ממך את כל הראש,ולכן זה הייתי ממליץ לך להתחיל,אבל בתכלת רק את קובעת. יש להבהיר שיעוץ באינטרנט לא מחליף משהו אבחון רציני ומקיץ באופן פרטני.

גאיה111

New member
חולקת עליך לגמריי

יש אנשים שלומדים משפטים בגיל מבוגר מאוד, למשל. הידעת?? מה פתאום אתה קובע עבורה שמאוחר לה להתחיל ללמוד פסיכולוגיה? מדובר על בחורה צעירה בת עשרים ושש. ידוע לי שאתה דתי, אז נראה שקבעת עבורה שהיא מעוניינת להשקיע את כל משאביה בגידול ילדים. ובכן, לא בדקתי את הכתב, אני מתייחסת רק לעצם הקביעה שבגיל כה צעיר אתה כבר שולל ממנה את האפשרות ללמוד מקצוע שאהוב עליה- אז- זה באמת לא ראוי. זה שאשה התחתנה, אומר שזהו? שאינה יכולה יותר להרחיב את השכלתה, או לפתוח בקריירה משלה? אוליי כך זה אצל החרדים, לא כולם חרדים להזכירך. כל טוב.

אולי עדיף במקום יעוצים חובבניים שכאלה

פשוט לנתח את הכתב ואת אפיוניו הבולטים ולכן לה להסיק לבד את המסקנות...

כי19

New member
את צודקת שגם היום היא יכולה ללמוד למשל

פסיכולוגיה. אבל כשהיא בת 27 ונשואה,זאת אומרת שיש הוצאה יותר מסתם סטודנטית. עכשיו תבינו זה אומר שהיא תגמור הלימודים בגיל 32 ורק אז תפנה לעשות התמחות שלוקח שנה שנתיים,ורק אח"כ תתחיל לעשות משכורת סטנדרטית. שוב כמו שכבר כתבתי,רק היא תחליט ותבחר,רק הצגתי את תמונת המציאות. כן,אני גם יודע שניתן ללמוד בגיל מאוחר,כמו שמוצאים היום סטודנטיות בת 60 ואף 70 שהחליטו ללמוד. ולך שייקה, לגולשים כאן מותר גם לתת תשובות ענייניות מידי פעם,ולא רק להשתעשע עם כתב ידם.

גאיה111

New member
ומה רע בבני שישים ושבעים שלומדים?

כל הכבוד להם! אני גם יודעת על בני למעלה מתשעים שלומדים. אז? תאחל לעצמך שבגיל כזה תוכל ותרצה ללמוד גם. חוץ מזה, כמו שכבר נאמר, לא לך לעשות את השיקולים שלה. אתה נכנס לכל מיני שיקולים שהם עניינה בלבד.

junky285

New member
אם הייתי יודעת שכך יהיה....

לא הייתי מבקשת פירוש פה. כי19 - אני לא יודעת מי אתה, אבל הפירוש שלך לא נתן לי שום דבר לצערי. מי אתה שתגיד לי שיהיה לי קשה, איך החלטת בדיוק שהגיל "המאוד מבוגר שלי"- 27 והעובדה שאני נשואה יקשו עלי ללמוד פסיכולוגיה או משהו אחר? למה אין נשים שעובדות, מפתחות קריירה, לומדות והן נשואות ומגדלות ילדים? ממש שטויות. לידיעתך יש אנשים שבגיל 40 ו - 50 לומדים לתואר ראשון ומשקיעים מחייהם 3 או 4 שנים ויותר בשביל זה והם לא מאבדים את עצמם בתואר ולא שוכחים את המשפחה שלהם. ראיתי את התגובה שלך גם בהודעה אחרת בסגנון ולדעתי זו ממש חוצפה להגיד דברים כאלה לאנשים ובפורום כזה. חשבתי שפה תומכים ומפרגנים והאבחון בא לתת כיוון כלשהו ולא שמישהו אחר יחליט בשבילי מה טוב ומה לא טוב, מה קשה ומה קל. אני מתכוונת להתעלם מהפירוש שלך לחלוטין. תודה לגאיה111 ושייקה לנדאו שהגבתם בצורה שהגבתם. נ.ב: תודה באמת שבסוף דבריך השארת את ההחלטה בידי: "אבל בתכלת רק את קובעת".

את לא קצת מגזימה?

זה פורום שמשתתפים בו חובבנים ומתלמדים, ומי שכותב - כותב על סמך מה שהוא יודע ומסוגל ובהתנדבות. הכוונה תעסוקתית זה עניין רציני, שדורש תהליך של יעוץ, כאשר הכתב נותן מידע חשוב על הנועץ, אבל הוא אינו הכל. יעוץ מקצועי דורש השקעה ועולה כסף, ואם את מבקשת עצות חובבניות בחינם, אבל תבואי אחר כך בטענות, פשוט תבחרי את העצה שנראית לך. תגובת "מגיע לי" אופיינית של טיפוס ו' של אודם.

riki t

New member
לאודי, איך 'לשחק' איתה? למה אתה מתכוון?

מה צריך לעשות בכדי שהזיהוי יהיה קל יותר לאחר ההדפסה?

אני מכיר את השטה הזו:

לאחר שאני מעלה את הכתב ב "תצוגה מקדימה" לוחצים על המקש הימני בעכבר ונכנסים ל "עריכה" שם אפשר לשחק עם הגוונים והחדות ולהדפיס. יצאה לי תוצאה ממש מוצלחת שרואים בה בבירור את החיוורון ואת הכהות.

riki t

New member
תודה אודי, ניסיתי וזה פותח לי את הצייר, אבל

אני לא יודעת איך לשחק עם החדות ועם הכהות/בהירות, לא מצאתי הפנייה או סמל לאופצייה כזו.

brunette1

New member
junky יקירתי,

אני חושבת שהבנת לא נכון את תשובתו של "כי-19" ולדעתי זה ממש לא בסדר לתקוף אותו בצורה שכזו, הדעה שהביע לגביי התחלת לימודים בפסיכולוגיה בגיל שלך ובמצב שלך באה להציג בפנייך את הלבטים השונים ולא לפגוע בך בצורה זו או אחרת.. למרות הקושי שהוא הציג את צודקת שנשים בכל גיל יכולות להתחיל ללמוד ולכן אין הוא פסל את האפשרות וקבע שבסופו של דבר זוהי החלטתך. את צריכה להודות לו על חוות דעתו, להפגע זו בחירה- ובטח כשמדובר במקרה הזה.

riki t

New member
כן לאקי, את צודקת! כי 19 טעה בדבר אחד בלבד,

בזה שמטוב ליבו גזל מזמנו וניסה לסייע לך בתק' שאת כה מבולבלת ומאוכזבת מעצמך , ובמקום לקבל איזה פידב'ק הגון ואמיתי ממך הוא זוכה לתגובות המתקיפות, הנסחפות וחסרות הטאקט שלך . כך שהבחירה אם להיכנס לכאן או לא היא בידך, ובכל זאת אתן לך טיפ קטן לעת פרישתך - להבא הקפידי לעצור לרגע ולקרוא את תוכן ההודעה המנהלתית שמוצגת בעמוד הפורום, עצירה כשלעצמה היתה מונעת ממך הרבה אי נעימויות והתאכזבויות שווא בחיים.

למעלה