כתב יד לשיפוטכם

כתב יד לשיפוטכם

בולטים לעין שולי ימין תנודיים ( וגם נסוגים ) רצף אנכי לא מאורגן - רחבות לא אחידה - תנודיות בשיפוע - הפרדה ומעט שילובים מאומצים - רווח מלים לא אחיד - קמרים רחבים, עמוקים/שטוחים - עיצוב עשיר וחסר - נפח מתחלף בראשי ש' למשל וזה רק על קצה המזלג. למעוניינים, הבמה לרשותכם.

TIME4U

New member
לבינתיים ולא מחייב , בולטת לי

מאוד התסיסה הרגשית , הקונפליקטים הפנימיים, הבלבול, המעצורים, החששות , הבלימות , נסיונות האחיזה וכד' , אח"כ אנסה להתרשם יותר לעומק.

TIME4U

New member
טעות -טעיתי, לא להתייחס לתגובתי הראשונה

המצב כאן שונה לגמרי ממה שקלטתי במבט ראשוני ומאוד שטחי, מקווה אחה"צ להצליח להתפנות לזה, יום נעים.

TIME4U

New member
התרשמות נוספת

כמה נק' שמחברות לי למה שקורה בכתב: עושה רושם שיש לה מלחמה פנימית ענקית בין ימין לשמאל, בכל נסיון התקדמות שלה יש נסיגה ימינה , הצעדים שלה מתוכננים וכל הזמן נבלמים, וגם כשהיא מתקדמת היא בעצם 'אוטמת את התכולה שלה מפני דליפה'. יש מן תחושה של ייחול מצידה לנסות להשתחרר ולהתקדם , אבל כל הזמן היא נסוגה שוב . היא מנסה לאמץ לעצמה דפוס מלאכותי בו תשתקף כלפי חוץ כמשוחררת, מלאת שמחת חיים , ספונטאנית , בטוחה בעצמה וכד' , אך התדמית מהווה חיפוי לכל המאבקים הפנימיים שמתחוללים בנפשה - דחיקה לעבר, נסיון מר מהעבר שהותיר משקעים מוצדקים מבחינתה לבלימתה מהבא,סגירה הרמטית של המעיק, חששות,הסתייגויות, חשדנות ,דימוי עצמי נמוך, חוסר בטחון, אי אמון באחר וכד , הכל מסתבך לה שם בפנים וקשה לה לצאת מתוך המעגל הזה, דבר שמכביד עליה במציאות היומיומית ומשפיע על אופן התפקוד שלה בכל תחום בחיים. יש שקיעה לאזור התחתי שעשוייה להצביע על מהות הקושי (אכזבות ותסכולים מהעבר שהותירו משקעים רגשיים?), דבר שגם מתבטא בלחץ האופקי המיימין ( ראו אות ב') ובקושי לייצר קער . זהו לבינתיים, אשמח לשמוע תגובות או רעיונות נוספים.

עוד כמה נקודות לחידוד

שינויי רוחב צרות - קיצורים מוגזמים באיזור התחתי ( יכולים לבוא מהכוון של פוטנציות: ג', ח' ט' ) אגב, חלקם חסרים בקטע שנסרק - הקשיית לחץ בכמה מוקדים אנכיים לצד הרחבה תנועית קשתית במוקדים אופקיים. הרחבות קמורות כגון: "יהיה" עשויות למשל לשקף - ( צורך ב: ) פיצוי על חסך, כגון אם בשל השתלשלות דרכה בחיים נבצר ממנה להגיע למימוש וסיפוק צרכים אמהיים הרי הפיצוי/הייחול יכול להתבטא בחיפוש תחליף וגידול ילד מחוץ למסגרת נישואין. ההפנמה בהקשר זה עשויה ללמדינו שהיא מסתכלת על הרעיון ( לאו דוקא זה ) באור חיובי ומוצאת בו נקודות זכות. שינויים ברוחב יכולים ללמדינו על דילמות ועל היותה חצויה/מבולבלת/מושפעת, לא עקבית ונדרשת לעידוד ודרבון לשם אומץ ומימוש - נניח סביב רעיון זה/אחר. הכתב עשיר ומגוון. אה, ריקי, ממש לא רע מה שכתבת, מעט לתמצת יבהיר טוב יותר.

TIME4U

New member
הכתב מורכב ,מעניין ולא קל

יש כאן תופעות מעניינות נוספות כמו אותו קמר אוטם (למשל ב-ע' ) ואני חושבת שאני גם מזהה את הקערות המתכסות, מלחמת קונפיקטים לא קלה עוברת עליה ולאור התוספת המחדדת שלך כאן , ניכר שאכן ישנה מגמה של שיפור קל או יכולת לקבל לעומת תק' קודמות מהעבר ( למשל ת' 'בבאמת' לעומת ת' אחרות מגוונות) , אבל מחכה לה עוד המון עבודה עצמית בכדי בכדי לשרוד מעבר למציאות היומיומית. תודות על התוספת והפרגון, ולוקחת לתשומת ליבי את הטיפ לשיפור להבא.

יש לקחת בחשבון שהעובדה

שהדברים מתנדנדים, משתנים ומתבלגנים באופן כזה לנגד עינינו מסגירה אפשרות שהשפעת הרגש, אי השקט, הלחצים ושאר הירקות גוברת על קול ההגיון, הכוונות עשויות להיות חיוביות וטובות אך המימוש תחת סימן שאלה. כמו כן, ההתבלגנות יכולה להצביע על כך שבין אם היא רוצה ומודעת לכך ובין אם לאו יתכן שהיא מביאה לעבודה את המטענים הלא פתורים של הבית.

TIME4U

New member
העלת נק' מעניינת למחשבה, אני רוצה

לנסות לחשוב על זה, חייב להיות תחום/כיוון שהיא יכולה להשתבץ בו ואולי אפילו לעזור לעצמה, מחר אנסה להתמקד בכתב מהזווית הזו ולחפש בה לא מעט כישורים, לילה טוב וסופשבוע נעים.

TIME4U

New member
אני חושבת שאפשר לחוש את הצורך, היכולת והרצון

שלה להבקיע לחדש , להשתלב, ליזום, להתגמש ולבטא את החלק הייחודי-יצירתי יותר שבה, נראה שהיא זקוקה לעבודה עם אנשים , עבודה שתקדם מטרה מסויימת שהיא תתחבר אליה , משהו שיהיו בו תוצאות מיידיות שתוכל להפיק מהם את הסיפוק והעידוד לבא. דווקא מעניין/מסקרן אותי לשמוע מה היתה המשרה שהיא ניסתה להציע אליה את עצמה, ספר לי אם תוכל (רק הכיוון עצמו מספיק). זהו, הולכת להתענג על ההעשרה החדשה ששתלת היום, איזה כיף שיש לנו אותך, שבת שלום לכולם.

ורד9

New member
מענין

כשאני מתחברת והולכת עם הכתב יש לי בדיוק את אותה תחושה של משיכה אחורה

למעלה