כתב יד לפענוח

שחר מיה

New member
כתב יד לפענוח

ח׳ מאזור המרכז, בת 44, מבקשת להתייעץ לגבי זוגיות, קריירה וילדים.
מה אתם רואים מהכתוב?

היי ח מאזור המרכז .

ראשית אפתח ואציין שכתב ידך הוא אנטי תזה למה שכתוב בו , לכן אגע ישירות במוקד הלהבה .
כתב ידך לא רגוע לחלוטין ומשדר דריכות ועמידה על המשמר באופן תמידי בשילוב אופי סגור וחשדני .
התנהלותך בשטח היא עקב בצד אגודל תוך הצמדות למקומות מיסתור בשטח .
את תמיד דרוכה ומצפה לגרוע מכל , גם שההתנהלות סביבך על מי מנוחות והכל כשורה את באופן אישי דרוכה כקפיץ .
מבנה אישיותך לא נולד ביום אחד , עברך אכן מכיל בתוכו אלמנטים רבים שהצדיקו את התנהגותך , הדחקת הרגש לעומת
רציונאליות קרה ומחושבת והתכנסות פנימה מול הסביבה .
יש גם הסתמכות יתרה על עצמך ללא מתן אמון רב בסביבה מה שרק מגדיל את אפקט הלבד .
פחדך לקבל את הדברים שמתרחשים סביבך כהוויתם ועמידתך תמידית על המשמר שוחקים אותך ומקרינים על הכל .
רצונך להתקדם לעבר העתיד אבל הזנותך התמידית ממאורעות העבר לא מאפשרים לך זאת , עליך ללמוד להרפות ולהפנים שהעבר
היה ,נגמר , ולא ישוב עוד לעולם .
לגבי זוגיות , קריירה , וילדים , אני לא נכנס לתחומים הנ"ל היות וכל עוד לא תשני את התיחסותך באופן מהותי תחומים אלו יהוו תמונת מראה
ישירה למצבך הנוכחי .
הרצון לשינוי ולשיפור קיים בך ( זה נפלא ) עכשיו עליך ללמוד גם לקבל את רצונותייך ולהפכם למציאות .

המון בהצלחה בדרכך וחג שמח .

חן 1977

New member
מענה

שלום רב.

יש לציין שדיי קלעת בכל מה שקשור אליי.
אני אכן לא יכולה להאציל סמכיוות (לפחות בעבודה ) וסומכת רק על עצמי, אני משתדלת לשנות הרגל זה למרות שזה חזק ממני .
מבנה אשיותי אכן כך, היות ואני נשואה כ20 שנה לבעל דיי שתלטן, קשה, אלים מילולית,רגיש ופגיע והגדרתך "דריכות ועמידה על המשמר" היא ממש מדוייקת (לצערי כמובן ).
ומסיבות אלו קשר לי מאוד להשתנות, לשכוח את העבר (היות ועדיין המצב הוא כזה) , להיות רגישה יותר וחמה, להרפות ולחשוב ש"הכל נגמר ולא ישוב" ...
כולי תקווה שאני אוכל לעבוד על עצמי למרות הכל, אין לי מושג איך אבל אשתדל ..

המון תודה שהארת את עייני .

מצא את ההבדלים בין האיבחונים .

האיבחון הגרפולוגי שניתן לגברת הנכבדה והשאיר אותה המומה זהה אחת לאחת לאיבחון הגרפולוגי שניתן בפורום לאדון נכבד בשם שרף עוף
שגם הוא למרבה הפלא הסכים למה שנכתב עליו .
שתי איבחונים זהים לחלוטין לשתי אנשים שונים לחלוטין ובשנהם האיבחון מתלבש בול ומשאיר אותם נדהמים .
אני חושב שזה מחזק את מה שכבר אמרתי ונאמר לגבי האיבחונים הגרפולוגים .
איבחון גרפולוגי זה בדיוק כמו נמרוד הראל גרפולוג נחמד פשוט מהפנט את כל מי שנכנס לפורום .
עכשיו חשפתי את השיטה מדובר פשוט בהיפנוזה תת הכרתית לכל מי שנכנס לפורום וכך הוא נילכד והופך מהופנט .

מוטי אני מהפנט אותך .

אתה עייף , אתה עייף , אתה עייף , עכשיו לך לישון !
שתתעורר מוטי הבא לי את כתב ידך .

יש לכם את כתב ידי .

יש לכם את כתב ידי ויש לכם גם אישור לגרפלגו בפורום בדיוק כפי שביקשתם .
עכשיו בואו ונראה מה תגידו עלי ונראה סופית מי צודק אתם או אני .
מחכה לראות את תשובתכם לכתב ידי בהצלחה רבה לכם .

מסתבר שגרפולוג נחמד באמת מהפנט .

איזה קטע קורע אני מתה .
גרפולוג נחמד באמת היפנט את מוטי טופז .

שחר מיה

New member
המושך בצמות

הי מוטי
אני יודעת שאתה ממתין לאבחונו של גרפולוג נחמד, אבחון שרואים בכתב היד שאתה אמביוולנטי לגביו.
בכל מקרה אקדיש לך גם תשומת לב. במיוחד כי אתה צמא לאהבה, ליחס ולבמה. אתה מתגרה באנשים על מנת לבדוק את גבולותיהם ומנסה לבדוק עד כמה הם מסוגלים להכיל אותך. אתה מושך בצמות לילדה שאתה אוהב.
ברגע שתפסיק לעשות את זה האהבה תגיע אליך. כרגע אתה מדוכדך וחסר מוטיבציה והאינטילגנציה שלך לא מנותבת למקום הנכון. למשל אינך מקפיד לסגור דברים עד הסוף, אינך שומר על מידע ודיסקרטיות וזה פוגע בך. אתה מדבר הרבה אך עושה פחות. סוגיה נוספת היא אספקט הפכפך באישיותך שמבלבל אנשים. אני חושבת שקיבלת חינוך לא רע אבל קשה לך לשלוט במערכת העצבים. כדאי לך לעבוד על כך ואין רע בקבלת עזרה.
שתהיה לך שבת שלום ומאחלת לך אושר שמחה ואהבה.

מוטי שנינו צריכים להודות למיה .

אתה צריך להודות לה על האיבחון שהקדישה למענך .
אני צריך להודות לה שלימדה אותי להיות יותר סבלן ולחשוב פעמים ( תאמין לי שזה ממש לא קל עבורי ) .
מסתבר שללמוד לספור עד 10 אכן יכול לחולל ניסים , מדהים לגלות שאחרי כל מספר שאתה סופר אתה מגלה דברים נוספים שספק רב שהייתי מבחין בהם במידה
והייתי עוצר כהרגלי בתחילת הספירה ( שוב תודות למיה ) .
גיליתי בזכותך שלמרבה הצער " ככל שאדם זועק כך הסביבה נאטמת לזעקתו " התנהגותך היתה בעצם זעקה שבאטימותי כמעט פיספסתי .
הקדשתי לכתב ידך לא מעט זמן ( שוב תגיד תודה למיה ) וככל שהתבוננתי בו כך נחשפה לעיני זעקתך לעזרה .
אני רוצה להשתמש במשפט שמיה רשמה לך " אתה מושך בצמות " נכון אתה מושך בצמות לכל מי שאתה יכול , אתה לא בוחן גבולות וגם לא מדדי אהבה כלפיך כל רצונך
הוא הרבה יותר פשוט .
אתה מקווה שיום אחד תמשוך בצמה חזק מידי שהאוביקט יסתובב אליך וישאג " תגיד לי מה אתה רוצה " .
עכשיו מוטי מתחיל האיבחון שלך ואיבחונך מתחיל בשאלה " מתי פעם מישהו שאל אותך מוטי מה אתה רוצה ? " .
הבעייתיות שלא שואלים אותך כלל לרצונותיך היא שבחלוף הזמן אתה הופך לאסיר חסר זהות .
אתה נולדת לתוך חממה פטריאכלית , דמות האב היא זאת שקובעת עבורך את כל מהלך חייך ללא שום זכות עירעור על כך .
שום דבר מהתנהלותך וחשיבתך בשטח הם לא פרותייך ,הכל מוכתב לך לפרקי פרקים על ידי אביך .
אתה מלא כרימון בתחושת תיסכול , זעם , וחוסר כיוון , מאידך היות ומעולם לא אתה זה שניתבת את חייך אלא נותבת מיום היוולדך מעשית ומחשבתית הדבר מסובך אף יותר .
אתה כועס וזועם אבל בעצם לא יודע על מה היות ואין לך שום אופציה חלופית אחרת .
בהרגשתך המעורבת אתה חש כבוד עצום ,הערכה וסגידה ממשית לאביך אבל באותה נשימה גם תעוב וכעס כלפיו עד רצון להסירו מעליך , אלמנט הפרדוקס בסיפור שברוב המקרים
האדם אותו אנו שונאים הופך להיות ברבות השנים אנחנו .
כיום התנהלותך בשטח היא בדיוק כמו התנהלות אביך ( התנהגות פטריאכלית ) , אתה מאמין שבתור גבר אתה הוא זה שאמור להנהיג את כל הכללים ואסור לשום גורם לערער על כך .
קרירה , היות וכל התנהלותך וחשיבתך היא אדונית ואסור להרהר עליה סביר להניח שתעבוד במקום שכזה , מקום בו ליכולות וכישוריםחשיבות מישנית
והדבר היחידי שקובע הוא וותק הזמן
שמקדמך בסולם הדרגות ( דוגמאת רשויות ממשלתיות , צבא , משטרה , עובד מדינה ) .
זוגיות , ניכר שהתא המשפחתי שהקמת בא מתוך חוסר ברירה ועמידה בציפיות אביך , ההתיחסות לצד הנשי היא כאוביקט בלבד הבא לשרת מטרות מסוימות , כגון בישול ,ניקיון ,ילודה
אין שום התיחסות ונגיעה ריגשית מעבר לכך .
יתרה מכך יש בך המון שאלות והתחבטויות בקשר לכיוונך המיני ,אולם העמידה בציפיות אביך לא מוציאים זאת לפועל כל עוד אביך בחיים .
ההתיחסות ליילדיך היא בדיוק כמו ההתיחסות אליך , אתה מכתיב את חייהם ללא יכולות בחירה .
התסכול שלך נובע מכך שאתה חש ברצון לשינוי קיצוני ומהותי בתא המשפחתי ופרוק הקשר הזוגי , אבל יודע שלא תוכל ליישם זאת כל עוד אביך בסביבה.
עצוב לראות שאין לך כלל שאיפות ( חוץ מהקטע הזוגי ) היות ואתה יודע שלחלומותיך אין שום סיכוי כעת .

בהצלחה.

שחר מיה

New member
תודה לשניכם

תודה מקרב לב על ההערכה. זה לא משנה עד כמה האבחונים שלנו נכונים כי החשוב ביותר שנלמד זה מזה. ההפרייה היא כאן הדדית. אני לומדת מגרפולוג נחמד וגם ממוטי טופז. אם אני לשמאל יישרו אותי מימין ולהיפך. זה היופי שבפורום שלכולם יש מקום גם אם הם קצת מגזימים ומדברים שטויות. כמובן שאני גם בין אלה. שבת שלום ותלכו לים

למעלה