כתב יד לניתוח ...

לרגע בלבד, ימים משוגעים:

בסיוע ערנות גבוהה והבחנות חדות את מזהה על נקלה מקרים אשר מוכיחים לך ולמפקפקים סביבך את כל מה שאת טוענת כבר זמן רב, את השקפת עולמך על המערכת/מימסד. וכאן אנחנו מגיעים לשאלת התרנגולת והביצה, מי קדם למי ? האם המרדנות העזה שלך היא זו שעיצבה את עמדתך המנומקת, אך לא תמיד ההגיונית בנידון, או שבאמת הם כאלה מוגבלים וחונקים עד שאת מתפוצצת כל השבוע וביום ששי את חייבת לעצמך 'פסק זמן' ב.. צפת.

מילה1

New member
התפוח נופל וקם

אאוטסיידרית - מצד אחד - מרגישה שונה וטובה מכולם ומסתכלת עליהם ברחמים, אך מצד שני- רצון נסתר דוקא כן להשתייך וספק שמא אולי הם אלה שבסדר והיא לא? אינטליגנטית וחריפה, עוקצנית וצינית, אך יותר מדי שוחה נגד הזרם, נלחמת על עצמאות, עולה על בריקאדות ולעיתים מתפרצת לדלתות פתוחות.

דובר כאן הרבה על מרדנות...

ואנשים שמכירים אותי, אומרים שאני לא ממש מרדנית, אלא יותר לכיוון של האאוטסידרית

מילה1

New member
לא מרדנות במובן של הובלת תנועת מרי

אלא מרדנות אינדיבידואליסטית- בינך לבינך- להיות שונה ו"לא איכפת לי מה יגידו". כלומר - באמת אאוטסיידרית, מבחינה גרפולוגית זה מתבטא בעיצוב האותיות המקורי-ייחודי, בד"כ לא קריא, בצרות המודגשת של האותיות ובהפרש האורכי הגדול- על חשבון מימד הרוחב (מה שאודם מכנה "דחף לאינדיבידואציה ודחף לאי-סוציאליזציה) אבל לא תמיד נוח לך בשוני הזה, ואת מחפשת "תאומים" רוחניים שלך (חיבורים רבים קשתיים באזור העילי ובראש האזור האמצעי= חיפוש תקשורת ושתוף פעולה עם הזולת על בסיס אינטלקטואלי) יש גם ראייות בכתב שה"לבדיות" לא כ"כ טבעית לך ונוחה לך רגשית- קוי הכיסוי הרבים במימד האורכי באזור האמצעי והתחתי מעידים על הדחקה רגשית ויצרית. מה לעשות קשר אינטלקטואלי לא מספיק לנו בעלי החיים האנושיים. בכל זאת בבסיסנו אנחנו חיות עדריות (כלומר חלק מעדר, או יותר פוליטיקלי-קורקט- חלק מחברה). לא נעים לדעת זאת, בעיקר בגיל ההתבגרות כשאנו נאבקים על ייחוד ועצמאות, אבל צריך למצוא את שביל הזהב בין להיות מיוחדים אבל גם חברותיים וחלק מהכלל.

shonshon5

New member
שיר, מה זה הדבר הזה?

מה עשינו לך שזה מגיע לנו? לא די סבל העם היהודי לדורותיו? מה הכתב יד הזה? למה מגיע לנו כזה עונש? איך שהכתב עלה על המסך, האסוסיאציה הראשונה היתה "קקי של צבים". עדיף שתעברי ל"וורד", פונט "טהומה" גודל 12. שאחליף איזו מילה עם בתיה?
אבי

למעלה