כתב יד לניתוח

noameitan

New member
כתב יד לניתוח

שלום ! אשמח אם תנתחו את כתב ידי. תודה רבה!

Catty

New member
ניסיון ../images/Emo13.gif

אתה בד"כ לא נסחף עם הנורמות החברתיות, אם ישנו משהו ש"כולם עושים" ואינך מבין למה, וזה אינו מוצא חן בעיניך-לא תעשה אותו. אבל בשקט, בסתר, אתה תנסה לא להבליט זאת ולא תצא בהכרזות שזה לא מוצא חן בעיניך. אתה מאוד בררן בנושא הרומנטי (בת זוג). אתה ביישן ולרוב רציני. ולגביי עיסוק, מתאים לך לעסוק בדברים מוחשיים, למשל אדריכלות או תכנות וכו´... איך זה? פידבק?

עטרה ב ט

New member
נעם יש לי רעיון ../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

אולי תשלח לנו עוד כמה כתבי יד שלך בעטים אחרים ונעשה קצת עבודת השוואה ?

עטרה ב ט

New member
המממ..... המממ...... הכתב ממש

זהה .... רואים שפחות נוח או שיותר נוח לכתוב בעטים השונים, אבל הכתב ממש זהה מבחינתי
. נסה אותנו עם עוד עט.

noameitan

New member
מה שנכון - נכון ...

אני אנסה להגדיר מחדש למה התכוונתי : העט המועדף עלי הוא פילוט. אני מסוגל לכתוב בו בכתב יותר קטן ו"ממוקד", לעומת זאת כשאני לדוגמה ממלא שאלון ואני משתמש בעט כדורי פשוט, אני מוצא את עצמי כותב בכתב גדול ומפוזר. הדף השני שלי נכתב עם עט פשוט, ואני מודה שכשאני משווה בין הדף הראשון לשני הם די דומים ... האם יכול להיות שכשאני "מתרכז" יוצא לי כתב שונה ו"מועדף" עלי ? גיליתי שבתקופות בהם הייתי יותר "ממוקד מטרה" הכתב שלי היה יותר קטן ונוטה שמאלה. (אין לי דוגמה לצרף) האם המאפיינים האלה מראים על יותר "רצינות" ? אשמח שבנוסף תנתחו את כתב ידי, עם דגש לנושא עבודה ועסקים. תודה.

עטרה ב ט

New member
כן מאוד יכול להיות. הכתב משתנה כל

הזמן כי אנחנו משתנים כל הזמן וכל הזמן גם מגיבים למציאות שמשתנה... לכן זה ענין דינאמי ולא סטטי. בכל זאת יש דברים שחוזרים על עצמם כי הם הגרעין הקשה של עצמנו שנשאר יציב יותר. ולכן הכתב נשאר בבסיסו דומה. זה דוקא רעיון מעניין להסתכל על הכתב של עצמך במצבים שונים. כשאתה עצבני או כעוס, לעומת כשאתה מאוהב או מסטול או עסוק או לחוץ או תוהה או מבולבל או סתם עייף... בקיצור, אולי דוקא דרך ההסתכלות על הכתב של עצמך במצבים שונים תלמד משהו בגרפולוגיה. וגם משהו על עצמך כבונוס
.

noameitan

New member
למרות שהתברר שהכתב דומה ...

אשמח לשמוע את הניתוח שלו. תודה ויום טוב.

למעלה