כתב יד לא אמין

ysreiss

New member
כתב יד לא אמין

לכל המומחים שלום רב, אני בן 25 נשוי ללא ילדים, סטודנט לאלקטרוניקה. לפני כשנה לערך ניגשתי לראיון עבודה אשר ידוע לי שמנהלת המקום (המראיינת) מאוד התרשמה והתלהבה ממני ואמרה לי שקבלתי לעבודה מותנת באישור גרפולוג החברה וזה עניין פרוצידורלי אך לאחר כשבוע חזרה אלי והודיע לי כי אין באפשרותה להעסיקני כיוון שכתב ידי משדר אי אמינות כטענת הגרפולוג. יש לציין כי בשני עבודותי האחרונים ניהלתי צוות עובדים והייתי אחראי על כספי הקופה ובידיי המלצות ממקומות העבודה וחלילה לא הואשמתי אי פעם בגניבה / חוסר של כסף או כל דבר אחר ... כעת לפני שבועיים קרה לי אותו הדבר בדיוק בחברה נוספת בה הייתי מועמד "בטוח" והנושא היה פרוצידורלי בלבד ! שאלתי לכם האם אני יכול לעשות משהו בנידון ע"מ לשנות את רוע הגזרה ? במידה ואתם רוצים אשמח לשלוח סריקה של כתב ידי לניתוח שלכם (במידה ותבטיחו לא לקטול יותר מידי ...) בתודה מראש, יריב.

night mistress

New member
אני עדיין לא יודעת לפרש אבל...

היא לא הייתה צריכה להגיד את זה לדעתי..זה לא היה במקום.

TRANSFER

New member
אם הס' מייצגת את האמינות..

אז לדעתי אתה די אמין..כי הס' שלך די מסוגרת.. ואין שם פתחים.. תתקנו אותי אם אני טועה.........

shonshon5

New member
שלום יריב

לפני שגדולי הפורום וטובי מוחותיו יחרצו את דינך, ראוי לטעמי שתנסה להבין את המושג "אמינות" במשמעותו הרחבה ולא להצטמצם דווקא בהיבטים קרימנליים הקשורים לגניבה ו/או למעילה באמון. תחשוב על זה, הא? ודווח לנו מסקנות. גמר חתימה טובה! אבי

שלום יריב

אינני יודע אם אתה מספר לנו בכנות מירבית את 'הכל', אבל זה גם לא חשוב היות שכמעט כל אחד, ומועמד, קצת מייפה את התסרוקת ומבקש לעמעם במשהו את נקודת החן המזדקרת. במדה שזו התשובה המדויקת שניתנה למעסיק יש בכך לדעתי טעם לפגם היות שזו אמירה כללית שמטילה בך מום, ובה בעת לא אומרת במדויק מהו המום, כדי שיוכל לשקול זה המבקש על מה מדובר ועד כמה זה רלוונטי. שמתי לב לאותיות מ' שהתג הימני שלהם גבוה ופולש, ואילו סיומן קטן. הפתיחה הגבוהה עשויה ללמד על הפעלת אינטואיציה בכוון של רעיונות, יוזמה, גיוון, חידוש ופתרונות שתכליתם לפתח ולשפר מצב ודבר שעד כה לקו בחסר, או מה שבוצע לגביהם לקה בכל הפרמטרים הנ"ל. מה שנקרא שאיפה להצטיין ולבלוט דרך "מהפך" הסטרט הוא שמודגש ולכן יש כאן 'התחלות בניה' רבות ואילו העקביות וההתמדה לסיים ולעסוק בכך בשלב ההטמעה והשגרה - הולך ופוחת מתוך שעמום ומבט הלאה. בהגבהה יש משום הערכה עצמית גבוהה, עמידה, אפילו קנאית על יוזמתך ותכניתך בנידון, וויכוח. בהקטנה משום אכזבה ותסכול שלא נעשה שום דבר יצירתי, מעיז וחורג מהשגרה, ועשוי להתגנב אליה נימה מלגלגת. ולגבי הדברים שטורדים את שלוותך ובטחונך אל מול הסטואציה, ניתן לקיים דיון על כך, אך לשם כך צריך משתתפים שיביעו דעתם על מה שהם רואים בכתב. בינתיים שיהיה לך כל טוב ובהצלחה.

למעלה