כתב יד לאבחון

ben17m

New member
כתב יד לאבחון

שלום, עטרה כפי שבקשת העלתי את כתב היד לכאן משום שהוא ברח מעיניך. אשמח אם אחרים גם ינסו לאבחן את כתב ידי. בהזדמנות זו ברצוני להודות שוב לאריק שכבר ניסה לאבחן את כתב ידי - תודה! תודה לכולם ולעטרה מראש. אגב אסטראל - תהנה בצפון! בן17!

ליטן א

New member
שלום בן17.

השעה כבר מאוחרת, עוד מעט יוצא למסיבה.. לפני זה, אני רוצה לבקש שתתן לנו עוד סריקה, שבה אתה נותן לנו אישור לנתח את הכתב הזה, או לפחות מפנה אלינו את הבקשה. בסריקה הזאת אנחנו יכולים לראות כתב, שיכול להיות של כל אחד. ומה אם לקחת את הכתב של מישהו שאתה שונא, ורוצה לדעת עליו דברים, מטעמים למיניהם? את האמת, לא מעניין אותי שזה אתה או שזה חבר שלך, אלא מעניין אותי שתהיה הסכמה לניתוח. זה הכל. ערב טוב ליטן, שכבר מריח את ניחוחות הארוחה המתקרבת ובאה, מחר בצהריים, 35 אנשים, בתפריט: כל סוגי הבשרים, כולל חזיר. אחחחחח, הריחות הורגים אותי פה.. אני לא ממש יכול לפרט את התפריט, כי לא אני מכין את הכל, אלא אח שלי ואשתו...

ליטן א

New member
הארה קטנה

מטעמים = מ-טעמים (מִטעמים), ולא מטעמים, כמו שאני מתכוון לאכול מחר..

ליטן א

New member
ואוסיף ואומר

כי הכתב שלך מעניין ביותר, ואני מחכה בקוצר רוח לאישור שלך..

chervinka

New member
ליטן ידידי היקר

אני מכיר ת´בנאדם אישית ואני עצמי מאשר שזה אכן הכתב שלו - יש אישור\אור ירוק ודרך אגב נוי - תודה, באמת כיף כאן בצפון ונ.ב נהנתי לקרוא את תוכן הדף שכתבת - מנוסח יפה אמרתי לך שיש לך כישרון פוטנציאלי לכתיבה !

yelly

New member
ממתי עמק חפר זה צפון? ../images/Emo8.gif

אחחח אחח... אתם הדרומים.. בשבילי עמק חפר זה כבר המרכז של הארץ...

shonshon5

New member
אה - הנה יעלי.. מה קורה?

כאילו - איך היה במים? ובניגוד לאמירות קודמות שלי, הפעם אין לי שום מילה טובה על קרית-אונו. פישלנו. נקודה. אבי, מבכה את נפילת האימפריה.

yelly

New member
אבי

מצד אחד.. היה מעולה- בהתחשב במצב שבו הגעתי לתחרות (עומס יתר, חוסר מנוחה, בעיות תזונה, ובעיות שינה, ואי הגעה לאימוני הסיבולת - שהם החשובים ביותר..) מצד שני כשמסתכלים על התוצאה בצורה ישירה היה ג-ר--ו-ע על הפנים!! כאילו!!!........ אין אין לא יודעת אם יכול להיות יותר גרוע בקשר לקרית אונו.. היה לנו קרב רציני איתם ,על המיקום בבוגרים כללי ובסוף.. ככה.. פתאום ירושלים רבתי גנבו לנו את הגביע.! חוצפה! ויש לי כמה דברים להגיד: מכבי ביאליק מלחמה, מכבי ביאליק מלחמה! או.. לחילופין.. מכבי ביאליק נשמה.. מכבי ביאליק נשמה.. טוב יש עוד שיר אחד שהמצאנו אבל לא יפה לכתוב אותו פה! דרך אגב עשו עלי אתמול קלוז אפ עם המצלמה בסוף השידור! אז זהו..כאן אסיים.. בברכת- מכבי ביאליק הקהל מספר 1 הכישלון הוא עוד שלב בדרך להצלחה

shonshon5

New member
הרגו אותי... ירושלים רבתי.. ../images/Emo67.gif

כאילו: מה זה ה"רבתי" הזה? ובכלל, מאיפה יש להם ים, אלה? ואולי המפתח להצלחה הוא בשם? נניח: "מכבי קרית-אונו רבתי" בליינד, מקום ראשון בכל המשחים! ותביאי את השיר שלכם, שלא יפה לכתוב אותו, וגם את הקלוז-אפ. דווקא עקבתי אחרי השידורים, ולא קלטתי שום חתיכונת עם ביקיני מינימלי שדמעות אכזבה זולגות על לחייה...
אבי, יועץ רה"מ לנערות רכות ואכזבות קשות.

yelly

New member
לא באמת שהשיר לא יכול להתפרסם

מחוץ לכותלי הקבוצה שלנו כי הוא פוגע במישהו מסוים שפישל לנו קצת..
ד"א - אני לא חתיכונת ואני לא מסתובבת עם ביקני
ולבכות.. אממ.. התאפקתי לא לבכות בבריכה..
מחר יהיה יום טוב יותר!

yelly

New member
אה ואבי..

אם אתה כ"כ קשור לקרית אונו יש שם אחת, שהסוללה הרוטטת של הפאלפון שלי אצלה כבר חצי שנה, כל פעם אנחנו שוכחות להחליף בחזרה תסדר איזה משהו, .. שהיא תגיעה אלי בחזרה

shonshon5

New member
הפכתי והפכתי בסוגיית הסוללה..

ונותרתי ללא מענה בסעיף: "תרומתו של אבי לחילופי סוללות". ז"א, נניח אני לוקח את הרוטטת שלך מהשכנה שלי, אז איך בדיוק היא תגיע לידייך? כאילו, זה לא שאנחנו נפגשים כל בוקר לקפה וקרואסון, מה? ואולי בכלל היא לא תסכים, כי מאד נקשרה לרוטט שלך?
ומי היתה זו שהסתובבה מסביב לבריכה עם פקינזי קטנטן חמוד? פפששש.. כמה שאלות יצאו לי, ואף לא תשובה אחת.... אבי, מתאמן על שאלות, לקראת הפסח הממשמש.

yelly

New member
אממ... שאלות קשות זרקת הפעם..

טוב.. תמיד יש דואר.... אה וכן.. היא נקשרה לרוטט שלי- אפילו קראה לה בשם מירי! אבל קנתה לה אחת משלה וגם לה נתנה שם : רוני! פקינזי קטנקטן-- אני משערת שאתה מתכוון לכלב.. הלוא כן? אז זוהי אניה גוסטמלסקי וכלבתה המפורסמת..

עטרה ב ט

New member
סיפורי פסח לגיל הרך ../images/Emo13.gif

כמו בכל שנה ביפו, גם השנה עברו סיירת בית חב"ד בכל בתי הספר היהודיים לאפות עם הילדים מצות ולהסביר להם על ליל הסדר. רק שתדעו שהיכולת שלהם עם הילדים פשוט מופלאה, ישבתי מרותקת כדי להקשיב לתהליך 4 פעמים ברציפות וכל פעם נהנתי מחדש ! אינמלשות, יש להם את זה
אבל לעניינינו כשהאיש התחיל ללמד את הילדים בזמזום קבוע "ק-דש ו-רחץ כרפ-ס י-חץ" הילדים התחילו לשיר את זה יחד אתו, ואז .......... מכירים את זה שאחד הילדים צועק בקול גבוה יותר ושומעים רק אותו ? אז אותו ילדון קטון צעק: "ק-דש ו-ברח" !......

אלעד2

New member
אני לא יודע מה המילייה החברתי שלך

אבל אולי כותבת הודעה חמודה זו שייכת אליו. בכל מקרה הגזענות (או מה שזה לא יהיה) ברצינות שלה, מתמודדת היטב עם הגזענות בצחוק שלי. א-ל-ו-ה-י-ם ההסטה

עטרה ב ט

New member
לא שייך בכלל אחד לשני

לא זה המקום להתווכח בנושאים אלו, אבל אין שום קשר. לא אותו מצב, לא אותן דעות ולא אותם אנשים.

yelly

New member
לא ולא! פה אתה טועה

דווקא ילדה חמודה לאללה מצחיקה בטירוף משוגעת במקצת גדולה ממני בשנה וקורעת אותי ב400

למעלה