כתב יד בלתי קריא

פלקורה

New member
כתב יד בלתי קריא

יש לי כתב יד נורא ואיום. אני כבר בת 53 וכל חיי היה לי כתב בלתי קריא. לא רק אנשים אחרים מתקשים איתו. אני בעצמי לא מצליחה (לפעמים) לקרוא משהו שכתבתי לפני יומיים - שלושה. לפעמים אני משתדלת מאד (מבחן, טופס קבלה לעבודה, טופס ממשלתי). אז זה נורא קשה לי, כואבת לי היד מהמאמץ, וגם אז הכתב לא משהו. מי יאמר לי למה ומדוע?
 

עטרה ב ט

New member
לפני שמדברים על כל מיני סיבות

גרפולוגיות פסיכולוגיות וכולי, תבדקי שניה איך את אוחזת את העט ? האם את מתעייפת מכתיבה מרובה ? האם את כותבת מהר ? האם נגרמים לך כאבים בידיים בעקבות כתיבה מרובה או מהירה ? יתכן ובעיות מסוג אחר לגמרי גורמות לך לכתיבה לא ברורה וקודם כדאי לנטרל אותן
.
 

אריק!

New member
כמי שגם כתב ידו עונה על ההגדרה

הנ"ל לבי לבי אתך, גם אני אחרי דקותיים לא מסוגל לקרוא מה שכתבתי ולזכור למה בכלל כתבתי זאת. אין מה לעשות כל אחד צריך להתרגל ולחיות עם הדפקטים שלו. רק כדי לנחם אותך (ואותי) חשוב לציין שלכתב בלתי קריא יש גם מעלות, למשל: אף אחד לידך לא יכול להבין מה את מקשקשת שם, גם לא להעתיק ממך במבחנים. אבל מבחינה גרפולוגית יש לכתב יד כמו שלנו גם מעלות. איש לא מבין אותנו, חושבים שאנחנו מופרעים ורק אנחנו יודעים ש לא! גם קורות החיים שאנחנו שולחים ´חבל על זמן´ הגרפולוג/ית בצד השני מזדזעז שיש עדיין יצורים כאלה בעולם. הדמוי העצמי בקרשים, השכנים מעצבנים מתמיד והעתיד שחור. השתכנעת ? הכל שטויות במיץ עגבניות ואיך אומר הכהן הגדול שלנו שכרגע מבלה בסין: "צריך לראות". אז אם תרצי שנתייחס קצת יותר ברצינות תואילי נא לסרוק את כתב ידך המזעזע לפורום הסימפטי שלנו, תוסיפי ציור של עץ ותקבלי ניתוח פצצות לריסים ולגבות, נשיקה לדורבן. זהו ביניים, הולך לעשות טפול מריטה בשעווה כדי לא להיראות כמו הכתב. שלך אריק.
 
יש!!!

גם אני חברה במועדון בעלי הכתב המאוד לא ברור. ושום דבר לא מונע מאנשים לעתיק ממני במבחנים, פשוט מבקשים שאני אקרא להם, ועם המורים כבדי השמיעה שלנו (לא כולם, רובם) יופי של העתקות יש. וזה נכון יותר ויותר אנשים משתכנעים שאני מופרעת על כל הראש.
 
למעלה