הי שירי וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif
הכתב שלך מאוד מסודר , מאוד מאוד מסודר. וגם מאוד אסתטי. אני בטוחה שאת אדם מאוד מסודר גם בחשיבה וגם בהתנהגות. ויחד עם זאת נראה לי שבכל זאת יש בך איזה ניצוץ שאוהב גם לעשות דברים לא כמו כולם. אם תלמדי עיצוב, בטוח תוציאי תחת ידייך דברים אסתטיים מאוד, אבל תצטרכי לעבור תהליך עם עצמך כדי לפרוץ את גבולות המקובל והשגרתי ולהגיע למחוזות יצירתיים יותר. התהליך הזה לדעתי יכול לעשות לך טוב. אם כי אני לא חושבת שאת מרובעת או שגרתית בעצמך. רק שלהוציא את זה החוצה תצטרכי ללמוד. בקשר לפוריות, אני לא יודעת איך לענות על זה. באופן אישי אני לא עד הסוף מאמינה שאפשר לראות בנפש סימנים לאי פוריות ושבכלל זה קשור. כלומר ברמות עמוקות אולי זה קשור אבל לא ברמה שאנחנו יכולים לראות (לא רק בגרפולוגיה אלא בכלל). רואים שהתחום היצרי אצלך קצת חסום, שאת מתקפלת בתוך עצמך הרבה פעמים גם רגשית וגם גופנית. אולי התהליך הזה של ללמוד משהו יצירתי כמו עיצוב, אם תעשי אותו ברצינות, יפתח אצלך משהו גם מבפנים בהקשר הזה. אם זה ישפיע על פוריות ? לדעתי אין שום דרך לדעת. מה שכן, אני רוצה ליידע אותך על פורום פוריות הנפלא שיש בתפוז, אולי את מכירה אבל אם לא, זה פורום מקסים עם אנשים מדהימים ומנהלת הכי-שווה-בעולם. מאוד מומלץ. בהצלחה !