כתב ידי

talia777

New member
כתב ידי

בבקשה אם תוכלו לנתח את כתב ידי תודה רבה תמר

shonshon5

New member
כתב ידך ../images/Emo48.gif

שלום טליה/תמר.. (טליה או תמר? מה קורה?). קודם כל אני מצהיר שאני לא גרפולוג, אלא חובב בלבד ובעיקר אני כאן בשביל למלא חורים המתגלים מדי פעם ברצף ההודעות בפורום. וגם לכבוד המנהלת, ירום הודה. בחטף, יען כי קצר עבדך בזמן, אני יכול לציין את התרשמותי מכתב המצביע על נערה אינטליגנטית וחכמה. משום מה את סבורה שילך לך יותר בחיים ובעיקר בחברה אם תשחקי אותה מעט "קולית" עם קמצוץ של שטוטניקים מסוג ה"קלולס" וכאלה, מה שמביא אותי למחשבה שאת כנראה בסביבה שאינה מתאימה לך. בכולופן, זה ממש בחטף, לא העמקתי בכתב, מקווה לעשות זאת מחר. השרות הלאומי יכול להוות פריצת המעגל עבורך. מה את הולכת לעשות במסגרת הזו? אבי

אריק!

New member
אני בטוח שאת שמחה לעזור ואולי גם

להתנדב ולתת מעצמך לכלל, ואולי יותר מדי חושבת על אחרים, רוצה להקנות להם יותר ערכים וחינוך ואזרחות. ברפרוף של לילה הייתי אומר שאת מוצאת ספוק מכל מיני יעדים שהושגו בעמל רב, שהיוו אתגר, אך את עצמך די חנוקה ומדוכאת. אולי בגלל זה את מחפשת רגושים והתלהבויות כדי להפיג את הרצינות והמחנק, ועושה באופן ספונטאני כל מיני דברים קצת ´משוגעים´: נסיעות, קניות, שנויים בחדר ? אך מאבדת ענין והתלהבות מכל אותם ´רגושי דמה´. ושבה למעגל העבודה, הרצינות, ההשקעה, הדרישות והבקורת. אם תלמדי להנות ולחוות מכל מיני דברים של יום יום, הנאות חברה, בלי לחפש את המטרה, והסבה וההגיון, וגם שאין הגיון - תהיי אדם הרבה יותר שלם ומאושר שידע ביתר בהירות את רצונו. אריק.

תמר9

New member
קודם כל תודה. ושאלה.

אבי: אתה צודק בקשר לסביבה שאינה מתאימה. חוצמיזה, אין לי מושג מה זה קלולס. בש"ל אהיה בע"ה מדריכה באולפנא [בי"ס] דתית לבנות, מה שאומר שתפקידי הוא, אכן, להקנות ערכים וחינוך. אריק: צודק בקשר לריגושים, לרצינות ולביקורת. ולדיכאון כל כמה זמן. האם תוכלו לומר לי באיזה תחום או תחומים מתאים לי לעסוק?

אריק!

New member
התנאים כאן לא מתאימים לצורך

הכוונה מקצועית ספציפית יותר. המסלול לשנתיים שלש הבאות שלך כבר ´סגור´ לא ? אני לא חושב שאת צריכה כרגע לסמן מטרות. תתנסי, תשתפשפי בהדרכה ועוד דברים, ואם תרצי תפני באופן רציני יותר למכון ייעוץ שעוסק בכך ותקבלי החלטות. בהצלחה אריק.

הא´ הזאת מוכרת לי

מישהו (אבי, מיכל, ליטן, אסטרל, אריק, שייקה, לייזער) מוכן להסביר לי?

אריק!

New member
זו א´ זויתית, זקופה וקריאה, שבנויה

מקוים ישרים. עיצוב הצורה מדויק כרוך בהחנקה מסוימת של אלמנט התנועה. מה זה אומר ? ניתן לדעת רק אם בודקים עוד דברים.

למעלה