כתב ידי...

pink2343

New member
כתב ידי...

מצורף בזאת קובץ עם כתב ידי אשמח שתנתחו אותו ככל יכולתכם...אשמח לדעת כמה שיותר מידע. אבל הכי חשוב לי לדעת מה את חושבת בעניין המקצועי. כלומר לאיזה מקצועות הכי אתאים.. אני ימנית.. תודה מראש. יעל

pink2343

New member
סליחה

זו היתה טעות שכתבתי את.התכוונתי אליכם, כולכם ומאד ציפיתי לניתוח שלכם ככה שחבל לי מאד לראות את התגובות המזלזלות. לשאלתך,כתבתי על דף בגודל A4 רגיל זה באמת נראה ענק,מצטערת. אשמח אם יש פה אנשים מועילים שמוכנים לנסות לעזור.

גאיה111

New member
מצטערת, לא ראיתי כאן שום תגובה מזלזלת.

ונראה לי שלא פירשת נכון. חשוב לדעת האם כתבת על פי ההוראות, או בדרך אחרת האם שמת מתחת לנייר מספר ניירות, או שאת הנייר שמת ישירות על השולחן ולא היה פה שום זילזול מצד איש.

shamon51

New member
רשמים ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

שלום יעל ישנם דברים שגרפולוגיה לא
יכולה לעשות
לחזות את העתיד ויש כאלה שכן
יכולה
מצב רוח, אופי, יכולות שיכליות ורגשיות אם מצב רוחך משתנה זה משפיע למשל על מראה פניך בצורה דומה זה ישפיע גם על כתב היד שלך כלומר
הקווים המרכזיים של הפנים לא משתנים אבל עדיין יש הבדל בין חיוך לעצבות בצורה דומה בגרפולוגיה
מבנה כתב היד נשאר דומה אבל יש מספר מאפיינים שמשתנים רשמים
מכתב היד
טיפוס רגשני, שינויים דחופים במצב הרוח חברותית, לא אוהבת שינוים או קונפליקטים, תנסה לפשר להנמיך רגישה לאיך שנראית, למעמד, קצת מפונקת מדי פעם מפעילה מניפולציות רגשיות לקבלת צומת לב באהבה נותנת את עצמה ומעניקה יחס אמהי לעיתים עוטף מדי אם מתאכזבת יכולה להיות ביצית אמיתית בעבודה
מאורגנת, נאמנה, אפשר לשמוח עליה, לא תיזום דברים מרעישים - יותר טובה בעבודות רוטיניות אוהבת עבודה עם ומול אנשים
סימנים
אות "ל"
שונות בענבל והקו שעובר ימינה
"לאחל" "לי" "לכל" "גרפולוג" "בלחץ" שורה ראשונה
עלית מדרגה בשם "יעל" וגם עליה דומה
"קיים כיום מקצוע ..." חיבור אותיות
בחלק מהמיקרים

גאיה111

New member
שמעון,

אני יודעת שאתה "תהרוג " אותי תיכף אבל, היא סך הכל שאלה אילו מקצועות יכולים להתאים לה- זה לא בדיוק בקשה לחזות את העתיד.......

למעלה