נפלה עטרת ראשנו .
אכן יום לא קל ואף יום אבל לאומי לרבים מאיתנו אחים ואחיות יקרים .
כתב ידו של זצ"ל כבוד המרן הגאון רבי עובדיה יוסף חיים משקף בצורה פלאית על גבול האלוקית את כוחה של הגרפולוגיה .
פשוט עומד אני נפעם ונדהם מבעד לדמעות ורואה את כתב ידו ומבין עד כמה נפלאות דרכי האל יתברך שהביא לעמו את סגולת הגרפולוגיה .
אני לא נכנס לעובי קורת איבחון כתבו של המרן מפאת כבודו ומפאת אפסותי אולם נגוע אנגע ואצביע על כמה נקודות יחידות סגולה המראות
את נפלאות הגרפולוגיה ואת השראתה האלוהית דרך כתב ידו של זצ"ל המרן הגאון רבי עובדיה יוסף חיים .
שימו עינכם בכתב והתמקדו נא באות " כ " כפי שכתבה זצ"ל מרן הגאון רבי עובדיה יוסף חיים האות כ כתובה בצורה יחודית לחלוטין היוצרת מאין
כתר . כתר לשם מה כתר ?
שימו עינכם נא בכתב והתמקדו באותיות החוזרות לאחור לאחור על שום מה ולמה ?
שימו עינכם נא בכתב והתמקדו באותיות היוצרות מילים והמילים שיוצרות עולם ומולאו צפוף לעייפה הממלא את כל עולם הדף ואף מתיימר לצאת ממנו
על שום מה ולמה ?
אכן משא כבד לעיפה נשא זצ"ל הגאון רבי עובדיה יוסף חיים אבל ראשית נתייחס במחילה למושג " מרן " מאתיים רבנים נסמכו מאתיים רבנים נסמכו
להסמיכו אכן משקל כבד נשוא .
אנו רואים בכתב שהתנהלתו של זצ"ל המרן הגאון רבי עובדיה יוסף חיים אינה התנהלות רגילה של בן תמותה אלא התנהלות שגוררת בחובה התיחסות
למאתיים רבנים נסמכים . על כן התשובה מדוע כתב ידו נסוג לאחור משום שתמיד התבונן לאחור ונסמך על האחור בפנותו לעבר העתיד .
דף אחד שלם אבל לא עבור זצ"ל המרן הגאון רבי עובדיה יוסף חיים המנסה באמצעות מילים מילים מילים ועוד מילים לחצות את הדף ולפרוץ את גבולותיו
מה שמראה שלעשיית כבודו לא היו גבולות בעולם שלנו כל מעשיי כבודו היו חסרי גבולות זמן ומרחב . יתרה מכך כבוד זצ"ל המרן הגאון רבי עובדיה יוסף חיים
חי פעל ועבד בעולם קוסמי שחוקי עולמנו לא חלים עליו אין אני אתה שלי שלך אין עבר הווה ועתיד הכל מרחב ותפיסה אחידה המוביל לשלמות אלוקית יחדת סגולה .
אות " כ " אות אחת קטנה שכוחה לא יסולא בפז ולכן כבודו כתבה כפי שכתבה בצורת " כתר " .
כתר לא פחות ולא יותר על שום מה ולמה ? אולם כפי שנאמר בדברי הימים לכל דבר הפתרונים הפתרון והתשובה לכך יותר ממדהימים ומראים שוב את כוחה
של הגרפולוגיה האלוקית .
האות " כ" מסמלת לא פחות ולא יותר את " כתר מלכות השם " לא במקרה כבודו לקחה רוממה והפכה ליחודית בכתיבתו האות " כ " מראה את התיחסות כבודו וחיבורו
לכתר מלכות השם ממנה חי נסמך וניזון .