כתב העט של ה- EAA

כתב העט של ה- EAA

מאחר ואחדים שאלו מה נותן ה- EAA, לפחות אחד הדברים הוא כתב-העט החודשי, בו אפשר למצוא מאמרים מעניינים בנושאי תעופה שונים. ותתפלאו, אתם הטיסנאים, לבנות אוירון אמיתי, זה לא שונה בהרבה מלבנות טיסן. מי כמוני יודע! אריאל אריאלי

Flash5

New member
אחי, מה לעזאזל אתה מנסה למכור לנו??

למה אתה מנסה למכור מגזין מטוסים לטיסנאים? יפה שאתה בונה מטוסים ואם היה לי מקום בסלון בין הטלוויזיה לספה הייתי גם בונה, הרי אמרת שזה אותו דבר, בטח גם לשייף מתכת ובלזה זה אותו דבר... בכל מקרה נחמד לראות שאתה מנסה למכור בארץ גוף שעוסק במטוסים לטיסנאים תחת דברים מסולפים, אבל אף אחד לא ייצטרף אליך אם לא תראה שהגוף הזה עושה גם דברים בפועל לטובת הטיסנאים (מחוץ לגבולות הפורום). --מגזין מטוסים לא נחשב...

hifly

New member
FLASH תן לאריאל צאנס

נכון שה EAA הוא גוף שמטפל במטוסים אבל ניראה מה הם יצליחו לעשות בכיוון שלנו.סבלנות אמיר

ידע, ענין ותקוה

נכון. אתה אומר, אפשר להמשיך להאבק במערכת כקבוצה בעלת ענין משותף אך קטנה אבל אפשר גם להשיג הישגים עם קבוצה גדולה. אפשר להסתפק בעולם הרחב של הטיסנאות, אבל אפשר גם לפקוח עיניים. אפשר להמשיך לקטר על קלוב התעופה שלא עושה מספיק אבל אפשר גם לקוות כי ארגון חזק המגובה בגוף אדיר, יצליח היכן שאחרים נכשלו. הכל ענין של מה יודעים, במה מתעניינם ולמה מקווים. אני, למשל, מקוה לטוב אך גם מנסה לעזור לעצמי (לא מכיר במושג "בעזרת השם") הטסות נעימות. אריאל אריאלי

למעלה