כתב אישום לרגב?

1תותח על

New member
כתב אישום לרגב?

נודה לי כי תוך שבוע מתכוונת המשטרה להגיש את כתב האישום נגד ראש העיר רגב. מעניין אם הנ"ל מחייב השהייה מיידית של ראש העיר.

כתב אישום לרגב !!!!!!!!!!

מחייב ועוד איך מחייב, נראה עם הוא יחליט לאחר מכן על התפטרות, כי לפי החדשות הקומיות כשהוא נשאל על ידי הכתב הוא אמר ציטוט "שכבר 5 שנים מנהלים המשטרה חכירה ועם עברו חמש שנים, ואין עדיין כתב אישום זאת אומרת שאף פעם לא יהיה" ציטוט

usa2003

New member
כתב אישום לא מגישה המשטרה !

אין לי שום דבר בעד או נגד ראש העיר המכהן ובלבד שיעבוד לפי ובהתאם לחוק . המשטרה לפי מערכת החוקים הנוכחית יכולה להמליץ על הגשת כתב אישום לפרקליטות המדינה . המשטרה לא יכולה להחליט לבד בתחום זה , המשטרה אמונה על הבאת ההוכחות לביצוע העברה . מי שמחליט על האשמה זוהי הרשות השופטת ולא המבצעת . הפרדת רשויות יש כבר מתקופת שילטון היוונים . חברים הזהרו בכבודם של הנבחרים ,למען הדמוקרטיה.

לא משנה מי מגיש

העיקר שמתכוונים להגיש!! ועוד דבר- "נזהר בכבודם של הנבחרים" כשהם יתנו מעט כבוד לבוחרים.

genesis

New member
תיקון קטן ....

מי שמחליט על הגשת כתב אישום זוהי הפרקליטות , ובשום פנים ואופן לא הרשות השופטת . הפרקליטת בוחנת את חומר הראיות שהגישה לה המשטרה , ועל סמך זה מחליטה או לא מחליטה על הגשת כתב האישום . תפקידה של הרשות השופטת היא לשפוט את החשוד , וזאת על סמך הראיות וכתב האישום שהגישה הפרקליטות . יש כאן בפורום עורכי דין , תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. איציק

למעלה