כתבת שער עלינו...

כתבת שער עלינו...

הכל בגלל יום הפג. המפגש עם הכתבת אז הביא לכתבה אחרת , לא קשורה, ובסופשבוע האיש ודיה הופיעו על כל שער המוסף. מזל שרק 4 אנשים קוראים הצופה... אז בגלל שאתם "אשמים" מצרפת קישור לכתבה, ומאחר ולא רואים את התמונות הרבות בכתבה ,נזרוק איזה תמונה גם פה-זה צור ש"כבש" את ההר בניו זילנד. קשר משפחתי

איזה סיפור מרתק. למרות שאני מכירה פחות או

יותר את "הנוהל" הממשפחתי שלכם. אני מצדיעה על האומץ לעשות זאת.

sagil1

New member
משהו אתם.. מוריד את הכובע (של צור) בפניכם

לא רק על הטיולים החוויתים וההתארגנות אלא על כל ההתמודדות והאופטימיות (הבלתי נגמרת) בכל שלב! כה לחי!

מדהים וכל הכבוד על הגישה../images/Emo47.gif

החיובית. ומאוד הסכמתי עם מה שנאמר בסוף על כך שמה שחשוב זה זכרון החוויה ולאו דווקא אם הם יזכרו את מסלול הטיול. בתור ילדה טיילתי הרבה עם ההורים בחו"ל (מגיל שנתיים נסענו כמעט כל שנה). נכון שאת רוב המקומות כבר שכחתי, אבל את החוויה המשפחתית והרגשת הביחד לא שכחתי וגם לא אשכח, והיום שאימי כבר אינה בחיים, הזכרונות מהטיולים האלו הם בהחלט הפינה החמה שבליבי. מקווה שגם אנחנו נלמד לאמץ כזאת גישה לחיים

NormanD

New member
אני עושה מנוי לצופה - עוד היום

כל הכבוד לכם. והתמונה של צור הקטן ליד ההר שכבש, נפלאה.

גלית2006

New member
אתם משפחה מדהימה, מיוחדת במינה../images/Emo106.gif

כ"כ נהניתי מהכתבה... קראתי בנשימה אחת ואני מצדיעה לכם גם על האומץ, גם על דרך החינוך תוך חוויה משפחתית משותפת וגם על הגישה האופטימית ופתוחה

iritki

New member
מדהים ! איזה כיף !

אני כבר לא אטייל טיול גדול אחרי צבא וכולם אומרים שאני אפסיד ושהתקופה לא תחזור ואני לא אוכל עוד לעשות טראקים. אני עונה לכולם שההרים לא יברחו ולחשב כל אגורה שאני מוציאה הורג חצי מהכיף (תרגום חופשי מאנגלית
). אתם מוכיחים שזה אפשרי וחוויתי ונפלא. העיקר הבריאות ושתמשיכו תמיד להינות !

פגית

New member
משום מה הייתי בטוחה שהייתם כבר בקנדה.

כתבה כייפית..אשמח לדסכס איתך את הטיול הבא שלכם, כנראה שלשם אטוס אחרי הצבא... את כבר יודעת שאני חושבת שאתם משפחה מדהימה

anguly

New member
וואו!!!

אתם מגניבים - איזה כיף זה
גם אני בעד טיול עם הילדים, ככה ההורים שלי נהגו איתנו וככה גם אני נהגתי עם שלי (לא יטיולים כל כך אתגריים אבל בהחלט כיפיים) - רק שעד עכשיו זה היה רק עם אחת. נראה לי שעד שאני אעיז עם התאומות יקח עוד הרבה זמן....

למעלה