כתבת וידאו

9ball master

New member
כתבת וידאו

על אליפות הארץ ב 9ball http://sports.walla.co.il/?w=/7/820035 שימו לב שהכתב הכתיר שחקן מסויים כאלוף מזרח אירופה, כמו כן אותו שחקן טוען בכתבה שהוא אלוף מזרח אירופה מצורף קישור לתוצאות הסבב של אליפות מזרח אירופה http://www.makmarketing.pl/index.php?modul=best_of_the_east_en_classification שימו לב שאותו שחקן מדורג במקום 19!!! הישג מכובד בפני עצמו אך רחוק מ"אלוף" מזרח אירופה!!! כרגיל מנסים "לסבן" אותנו בכל מיני שטויות

9ball master

New member
זהו...

יו"ר הוועדה ה"מקצועית" באיגוד (מצחיק שיו"ר הוועדה המקצועית הוא ללא מושג בביליארד" אני כבר הצעתי פה בעבר שהאיגוד ישכיר את שירותיו של דובר מקצועי, ככה לפחות הם לא היו נראים כל כך מגוחכים (מצטער אבל הוא לא מסוגל להבטא כאדם בוגר, זאת דעתי ולכל מי שיש בעיה עם דעתי יכול ל....) הוא גם הבעלים של מועדון הקיוז שבו נערכה התחרות. עכשיו בוא נשאל שאלה (דיי רטורית לדעתי) איך זה נראה שאליפות הארץ נערכת במועדון ששייך ליו"ר הוועדה המקצועית????

O f e r P e e r

New member
מדוע...

אנין, וכל שאר משתתפי הפורום לא הגיעו להיתרשם/להשתתף מאליפות ישראל? האם אתם מתכוונים להרשם לאליפות בענף הסנוקר??? חבל... פעם בשנה מתקיים אירוע ברמה בינלאומית כזו... הפסדתם בגדול... לדעתי זהו הפיספוס הגדול ביותר שלכם בכל הקשור לביליארד... אני מקווה שבשנה הבאה עלינו לטובה...רמת האירגון והביצוע לא תרד... מהסיבה הפשוטה...- ש...אין לאן!!! אבל חבל שלא הגעתם, מאד חסרתם לי אחלה ערב!!!

Anin17

New member
האמת היא שאני מתעניין יותר בסנוקר

מה גם שאני גר באיזור הדרום אז פחות עניין אותי להגיע לאירוע

9ball master

New member
שימו לב ל...

תגובות לכתבה הנ"ל מישהו (אני) ציינתי בסך הכל ששחקן מסויים לא מחזיק בתואר "אלוף מזרח אירופה" מבלי לומר מילה על רמת הארגון של התחרות ואו התנהלות האיגוד, א ב ל בכל זאת מתקיפים שם את כל העולם ומהללים את האיגוד. מכיוון שאיגוד הביליארד הוא זה שהזמין את הכתבה (אין בכך שום פסול, להיפך כל הכבוד...) והאיגוד הוא זה שנתן את המידע לכתב, אז האיגוד אחראי לתוכן הכתבה, ומכיוון שהכתב הציג שחקן כלשהו כ"אלוף מזרח אירופה", אז הוא קיבל מידע שיקרי מהאיגוד, תשאלו למה ???? אז ככה, האיגוד פנה למועצת ההימורים בספורט (טוטו) וכן למשרד הספורט (חלק ממשרד החינוך) בבקשה לקבל תקציב (מקובל!!!) אך על מנת לקבל תקציב יש להציג קודם כל הצלחות, וכאן משתמשים בהצלחה של שחקן מסוים - מקום ראשון בתחרות ברומניה, ומציגים אותה כ"אליפות מזרח אירופה".... האיגוד משקר למדינה שאישרה את קיומו בעזות מצח שלא תאמן!!! אם שאלתם את עצמכם, מדוע אותו שחקן משתף פעולה אז התשובה היא שהוא מקבל חלק מהכסף שהאיגוד הצליח לגרד מהגופים הנ"ל. אני חושב שרשם העמותות וממשלת ישראל צריכים להתחיל לחקור את האיגוד הזה מקרוב ולעשות שם סדר...

למעלה